2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چادر ندارم یعنی برم بخرم آخه چادری نیستم

لازم نیست بخری 

قبل از ورود به حرم  چادر بهت امانت میدن میری زیارت و بعد برگشت مجدد چادر را پس میدی فکر کنم کارت شناسایی باید بدی و چادر را تحویل بگیری 

لازم نیست بخری قبل از ورود به حرم چادر بهت امانت میدن میری زیارت و بعد برگشت مجدد چادر را پس میدی ف ...

البته چادر های حرم رنگی هست گفتم بدونی که اگه دوست نداری چادر مشکی تهیه کنی 

ولی چادر رنگی های حرم آستین دار هست و کاملا باهاش راحت هستی

خیلی دوست دارم برم منم،۱۴سال پیش اومد به خوابم من گریه میکردم گفت چرا گریه می‌کنی مشکلم رو بهش گفتم گفت نگران نباش حل میشه و بعد خودشو معرفی کرد ،شاید باور نکنید ولی صبح که بیدار شدم شوهرم تماس گرفت که کارمون با یه  شرایط عالی که حتی باور نمی‌کردیم درست شده بود ، اینم بگم من اصلا مذهبی نیستم ولی دوست دارم یکبار برم حرمشون

خود حرم چادر داره

رنگی و تیره، هر بار هم شسته میشه

روی سرشونه هم آرم حرم داره

برای امانت گرفتنش فکر کنم کارت شناسایی و یه مبلغ جزئی در حد ۱۰ هزارتومن لازمه، مطمئن نیستم

ولی خب اگر داری، خودا یه چادر رنگی ببر

یا از کسی امانت بگیر

آرایش هم بستگی داره به خادمی که دم دره... بعضیا خیلی حساسن، بعضیا نه... رژ لب و آرایش پررنگ رو حتما دستمال مرطوب میدن که پاک کنی، بعضیا به آرایش کم گیر نمیدن

پیشاپیش زیارتت قبول 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بنده خدا کجای کاری باید حتی جورابم پات کنی😂

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود