2777
2789
عنوان

این خرج ماهانه خیلی زیاده ❔💗

341 بازدید | 30 پست

۱۶ سالشه

۹ تومن ماهانه شهریه کلاس هاش کلاس های مفید و بدرد بخوری میره🤧

البته سه ماهه دیگه میشه ۷ و ۸۰۰ شهریه کلاساش 

۱۳۰ هزار تومن روزانه خرج خوراکی و اینترنت

یکبار درماه بیرون رفتن ۲۰۰ تومن

سه ماه یکبار لباس و وسایل بهداشتی میخره

خواهشن دعوا نگیرید یا بی احترامی نکیند نظرتون رو محترمانه بیان کنید و ققط بگید زیاده یا نه 

بحث رو به بیراهه نکشید 🥰

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

اگر خانوادش توان پرداخت اینارو دارن نه کاملا اوکی هست

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اوکیه بنظرم.‌.بستگی به درامد خانواده هم داره البته..اگر دارن اوکیه

چند تا کلاس که طبیعیه

لوازم بهداشتی و.. هم طبیعیه 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

ن خوبه دیگه پول ددی بدون منت به به

شما از کجا میدونی پول پدرمه😐

مادرم خرجم رو میده

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

کلاسا که هیچی اصلا هزینه ش مهم نیستبقیه ش هم خوبهانشالله موفق باشه

مرسی😍❤

هرکی جوریه دیگه .زیاده .کمه .بستگی به تلاشاش پول پدر و مادر داره .به جایی میرسه یانه تاثیر داره .

درسته ❤🌱

نه اوکیه بنظرم.‌.بستگی به درامد خانواده هم داره البته..اگر دارن اوکیهچند تا کلاس که طبیعیهلوازم بهدا ...

❤🥰