2777
2789
عنوان

نامزدم با دوستاش رفتن یه جای بد

496 بازدید | 40 پست

بیاین براتون تعریف کنم. به نطرتون این همه ریلکس بودن من و اعتماد به نامزدم درسته؟ 

با دوستاش شب رفتن کویر، اونجا به یه گروه جوین شدن. بعد تو این گروه یه ماشین اومد یه عالمه دختر، دخترای خراب متاسفانه و نامزدم داشت تعریف میکرد خیلی اوضاع خراب بود. یکی از اون خانوما از یکی از رفیقامون خوشش اومده بود. دوست ما هم رفت شمارشو گرفت. خلاصه برام تعریف میکردم که چقدر وضع خراب بود گفت واقعا محیط خانوادگی نبود من اگه بخوایم بریم تو رو اونجا نمیبرم قبلش میپرسم ببینم چجوریه دام نمیخواد تو این محیط ها بری، گفتم خب اکر محیط بدیه تو هم نباید بری، گفت نه منم نمیرم دیگه، بعد ته حرفاشم گفت واقعا ادم این چیزا رو میبینه به خانوم خودش خیلی افتخار میکنه که اقا اقلا زن من اینجوری نیست و این حرفا 

به نظرتون اگه یه بار دیگه با دوستاش خواست بره کویر من باید سفت و محکم بگم نه؟ اینجوری دیگه چیزی برام تعریف نمیکنه ازم پنهان میکنه، همیشه هم تون جور ادما بهشون بر نمیخوره که 

چ آدم فداکاری 

رفته ببینه محیط چ جوریه بعدا تو رو ببره🙄🙄🙄🙄🙄

واااااقعا خانوم آدم انقدر ساده باشه باید بهش افتخار کرد😒😒😌

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ آدم فداکاری رفته ببینه محیط چ جوریه بعدا تو رو ببره🙄🙄🙄🙄🙄واااااقعا خانوم آدم انقدر ساده باشه ب ...

ما تا الان خودمون چندین بار اونجا رفتیم، منتها با ادمای این مدلی برنخوردیم. 

پوشیدن لباسای ناجور، تیک و تاک زدن با پسرای مختلف

کویر نمیرن دعا بخونن 

میرن بگن و بخندن و شاید بزنن برقصن 

لباس ناجور منظورت چیه؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خودش گفته نمیخواد بره دیگه

ببین خیلی بعبده کلا نخپاد دیگه با دوستاش بره کویر، ولی دفعه بعد خواست بره بهش میگم دوستات مجردن تو با اونا شرایط فرق داره عزیزم لطفا با هر اکیپی جوین نشو و مطمئنم خودت این چیزارو بهتر میدونی و در شانت نیست. 

اینجوری بگم خوبه؟ 

خب گفته نمی‌رم ولی نزار بره رفت توهم برو

نه بابا رفت تو هم برو یعنی چی اخه؟؟؟؟

من جای استارتر باشم اگه ببینم بازم با دوستاش رفت میفهمم طرف آدمیه که برای خودش هر چیزیو مجاز می‌دونه برای همسرش نه و این برای زندگی سمه 

برای همین راحت راهمو از طرف جدا میکنم