2777
2789
عنوان

از کله پاچه چقد بدم اومد 🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 38 پست
خیلی سنگینه سعی کن چیزی نخوری فعلا ب جز دمنوش و نوشیدنی

باورت نمیشه فقط قد یه بند انگشت پاچه خوردم 

انقدر حالم بد شده 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرس میدم بفرست برا من

پدرم خورد 🤧😂

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

خیلی چندشه سر یه حیوون بخوری اووق

تورخدا حالم بده بدترش نکنبد 🤧😂

بالا بیار تا راحت شی

🤧😷

کله پاچه کلا یا عاشقشن یا متنفرن ازش بخاطر بوش و ظاهرش حد وسط کلا نداریم ولی همسرم پاک کرده می‌خره نیم ساعت باز گیره مثلا یجاهایی تو پوست مو هس باز یه لایه نازک بر میداره ازش یا مثلا گوشه کنارش کلا مو ریزه هس یا بینی چاک میده قشنگ لایه توش در میاره دندون ها کلا میشکنه در میاره چربی های بسیار زیاد و اضافی همینطور بعد مثلا یه خروار پياز نگینی سرخ میکنم کله کلی تفت میدم تو پیاز سبک شده ک کمکم پیاز ها ازبین میرن بعدم ادویه جات لیمو عمانی سالم گاها پیاز خام هم کنارش بندازی خوبه نه چربی زیاد داره نه بو زیاد پخت بشه ک قشنگ وا بره استخون هاش تو قابلمه در میاریم یکبار دمپخت شد واقعا خوشمزه بود دیگه اکثرا تیکه زنی یا تلیت میکنیم واقعا بو بد خیلی کم میده و عاشق عطرشی بسیار خوشمزه من مجردی میخوردم خیلی کم متاهلی چ خودم چ شوهرم درست کردیم دیگه حتی با آبش هم مشکلی ندارم من پوست نمی‌خوردم بخاطر مو زیر پوستش الان با خیال راحت میخورم