2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو بد سوزوند گفت زنداداشم از تو خیلی بالاتر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 81 پست
عزیزم خدا عوض کارهای نیکی ک کردی رو میده ولی تو چرا رفتی اونجا زندگی کردی توهم نمیرفتی

یه بچه 15 ساله بوده و تو اوج هیجانات و احساسات بوده خام حرف همسرش احتمالا شده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خدا به دل شکسته ات نگاه کنه عزیزدلم‌،حق داری نباید این حرفارو میزد ، شوهر منم همینه چند ساله همیشه بی پول و مدار بوده باهاش ساختم چند روزیه یه پولی دستش اومده اولین کسی که فراموش کرد من و بچمون بودیم‌ که سه روز سه روز از نداریم بی شیر خشک میموند ، فقط دلم به مرحمت و کرم خدا گرمه که دلمو آروم کنه از دست این بیشعور وحشی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمم خیلی راحت برگشت گفت اره اون حق داشت اون مامانش حقوق میگیره از تو خیلی بالاتر بود چرا باید میو ...

زیادی بساز بودی .

از این به بعد تو هم سلیطه بازی در بیار .مردا از اینجور زنها خوششون میاد.

نفهمه شوعرت مثل شوهر من

عزیزم خدا عوض کارهای نیکی ک کردی رو میده ولی تو چرا رفتی اونجا زندگی کردی توهم نمیرفتی

گفت فقط سه سال اینجا بمونیم بعد خونه میسازیم 

هنوز دوماه از عروسی نگذشته بود که گفت باید بچه بیاریم وگرنه دیگه بچه دار نمیشیم آبرومون میره!!منو ترسوند منم خر بودم نفهم بودم تو اون‌خونه دوتا بچه آوردم وگرنه من میخواستم اول خونه بسازیم بعد بچه دار بشیم 

بارها کتک خوردم یبار سر اینکه باردار بودم با زبون خوش گفتم من میترسم به بابات غذا بدم بپره گلوش نمیتونم جابجاش کنم اونوقت چیزی میشه 

بخدا قسم چنان کتکیخوردم که لباس تو تنم تیکه تیکه شد بعدم تا چندروز درو قفل کرد گفت دیگه غلط میکنی بری از خونه حتی تو حیاط 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

عزیزم چقدرسخت و دردناک که شریک زندگیت کور تو باشه بینای مردم😔 

این یکبار هم با خدا معامله کن بگو خدایا فقط یکبار انصاف به خرج بده و دلش را رحم و عقلش را به کار بنداز تا ببینه ....گاهی بانیش خنده بگو خدایا شکرت خوبه که گذشت ،چقدر خوشحالم که به قولت عمل کردی و پاداش تمام اون سختی هارو بهم دادی و این خونه رانصیبم کردی ....

ی وقتا هم ی خاطره جزئی تعریف کن بگو وای که چقدر سخت بود هرروز بوی نم بشنوی و با انرژی منفی از خواب بیدارشی،الهی شکر که گذشت ....

همسرت مغروره وگرنه خر نیست ....سیاست همسرداری بلد نیست ، بهش یاد بده گاهی هم نقش همسر باش هم معلم ....بگو یه خانم که من باشم ازت میخوام گاهی ازم قدردانی کنی یه کلمه بهم بگی خدابرکتت بده که جوونیت و جونت را برای من و زندگی دادی ....اگه نگفت مطمئن باش بیش ازحد غد و مغروره باید رگ خوابش را پیداکنی ...

استارتر منم اوایل زندگی مشترک روزای سختی داشتم. البته نه به اندازه شما...الان شرایط بهتر شده خداروشک ...

اصلا اجازه نمیده حرفی بزنم 

خودش کلی منت میذاره سرم ولی یه کلمه خواستم بگم یادته سر اینکه گفتم میترسم به بابات غذا بدم بپره گلوش،منو گرفتی به کتک با اینکه باردار هم بودم لباسم تیکه تیکه شد تو تنم 

نمیذاره حرف بزنم میگه منت میذاری!!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اصلا اجازه نمیده حرفی بزنم خودش کلی منت میذاره سرم ولی یه کلمه خواستم بگم یادته سر اینکه گفتم میترسم ...

حیف تو و جوونیت ....

ای کاش میشد پای خانوادت را بکشی وسط و ازش تعهد بگیری که یه کم رام بشه .....براش زیادی بودی هوا برش داشته 

گفت فقط سه سال اینجا بمونیم بعد خونه میسازیم هنوز دوماه از عروسی نگذشته بود که گفت باید بچه بیاریم و ...

وا 

خونوادت چی گلم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

اونوقت اگر بگیم ازدواج زیر 22 بزرگترین اشتباهه کلی مدافع میریزن سر آدم هرچی توهینه نثارت میکنن

باید از اول هرخوبی میکردی صدبار منتشو سرش میذاشتی که الان زبونش دراز نشه

بگو قطعا برادرت خیلی خیلی بهتر از تو بوده زن باارزش تر گرفته دیگه

حالا که اون جاریو تو سرت میزنه توام برادرشو بزن تو سرش