2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو بد سوزوند گفت زنداداشم از تو خیلی بالاتر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 81 پست
آره تو لیاقت نداری چون نو جوون بودی کاری ک مادر خودشم نمی‌کرد برا شوهرش تو کردی آره منت میزاری چون ه ...

هیچکس یادش نیست این چیزا 

کاش از اول عقل داشتیم همچین کارایی نمیکردیم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه تو هرچی میکشی از اینه که خانوادت عقل و سیاست نداشتن ....اگه ی پدرومادر عقل داشته باشن نمیذا ...

هعییییییی میشناسم با دوبل سن خودش شوهر کرد با سیاست مادرش ببین دختره از روز اول رو سر همه جا داره دختره به بهانه میگرن بچه خودشم بزرگ نکرد مادرش کرد بخدا من اینقدر خانواده ساده آرومی دارم مامانم چون خودشم بچه زیر شش سال داره واقعا خسته من از روز اول شدم یه مادر تمام عیار راضیم ولی گاها منم دلم میخواد عین نوه خاله شوهرم بچش شش هفت ماهشه هنوز خونه مامانشه اون نگهمیداره کمکش اصلا وقتی مادر شوهرم گفت یکبار هم ما بچش نشستیم پشماشون ریخت خدا حلال کنه حقش شاید بیست درصد بخاطر کارای شوهرمه چون میگن خیلی شوهرم لطف داشته به خودش و بچه هاش حتی هزار برابر خواهر شوهرم به من ولی از ته دل بخاطر خودم دخترم انجام داد و میده اون اوایل نسبت به بقیه کمکم کرد 

هیچکس یادش نیست این چیزا کاش از اول عقل داشتیم همچین کارایی نمیکردیم

من ک انگشت کوچیکه تو نبودم برای بقیه ولی ببین من زبونم پیش وجدانم درازه الانم یه حالت نفرت و ناراحتی گوشه دلم دارم وقتی به شوخی و راستی یچیزی میگن میگم هی عامو کجا الان لیوان آبم دستش میدم سالی یکبار برامن غذا درست کنه اونم خودم روزانه مرغ گوشت جلوش میزارم خودشون هفته ای یکبار هم غذا درست نمیکنن چون غذا درست کردن سخته اذیت میشه ادم🙄خلاصه مثلا تیکه ک براما درست نمیکنه رک میگم نه ک شمام یه کاسه آبگوشت یا یه بشقاب پلو می‌فرستین مادر شوهرم گفت کجا من ک غذا درست نمیکنم گفتم به موقش توهم خوب درست میکردی به ما ندادی 🙄دیگه زبونش میبندم میدونن من رکم و چیزی تو دل خیلی ندارم شوخی راستیم شبیه به همه ولی الان واقعا زهر دلم میریزم همین 

بخدا منم تمام طلاهامو دادم همش رفت هیچی نموند برام نپوشیدم که این پول جمع کنه الان یدونه گوشی دارم ۵ ...

الهی بمیرم منم همینم همیشه خدا مراعات کردم نه پول داشته نه اخلاق نه شخصیت انقدر دلمو سکونده که داغونم صبی سبزی پاک میکردم نمیدونم کی بغضم شکست هنوزم اشکم داره میاد از این زندگی وامونده خستم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....