2777
2789

خلاصه بگم 

من ۱۴ سالم بود که خریت کردم حماقت کردم با این روانی خودشیفته دوست شدم کلی دلمو خوش کرد با حرفای مضخرفش که اره جهیزیه نمیخواد بیاری خودمون میخریم خوشبختت می‌کنم نمی‌دونم زندگیتو بهشت می‌کنم و این چرت و پرتا  

منم بابام وضعش خب خوب نبود  

۱۵ سالم بود‌ عروسی کردیم،تو حیاط مادرشوهرم یه اتاق بود که کلا با حموم دستشویی و اشپزخونه و همه چیش نهایت ۳۰ متر می‌شد که بوی نم و کثافتش هنوز تو بینیمه،هرروز آب میومد داخل و فرش اشپزخونه خیس می‌شد از سقف آب میریخت 

من ۷سال اونجا موندم 

دوسال از پدرشوهرم نگهداری کردم بخدا ۸ صبح مادرشوهرم از سرکارش زنگ میزد بیدارم می‌کرد که برو بالا برنجمونو بپز برو بالا به بابا صبحونه بده برو جابجاش کن برو آب و چایی بده تاااا شب 

من حتی تو بارداری تا یه روز قبل زایمان و بعد ده روزگی پسرمم اینکارارو میکردم حتی روز قبل زایمان چای میریختم برا پدرشوهرم که لیوان ترکید پاشید تو شکمم سوختم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ۷ سال خونه ساختیم ولی شوهرم برداشت طبقه پایینو داد داداشش در ازای ۶۰ میلیون!!خونه ی دوخوابه ی آماده که اونا فقط یه سفید کاری و سرامیک کردن اومدن نشستن همه چیش اماده بود برا اونا شد اول زندگی جاریم مثل خانم اومد خونه ی مستقل دوخوابه ی بزرگ نوساز

حالا چندوقته با شوهرم حرف نمیزنم 

سر اینکه چندوقت پیش گفتم از من راضی؟؟؟گفت نه!! 

و دعوامون شد 

دیشب هرچی از دهنش دراومد گفت گفت تو چیکار کردی مگه فقط خوردی خوابیدی همیشه سختی نکشیدی!!

گفتم جایی که من ۷ سال توش بودم،زنداداشت اولین روز که عروستون شد گفت اونجا لونه مرغه من نمیام لونه مرغ زندگی کنما

شوهرمم خیلی راحت برگشت گفت اره اون حق داشت اون مامانش حقوق میگیره از تو خیلی بالاتر بود چرا باید میومد اونجا زندگی کنه؟؟؟ 

حالا مامانش یه کارمند سادست باباشم یا شغل نداره یا کارگره 

اونو کوبید تو سرم هزار بار گفت اون از تو بالاتره 

حالا چندوقته با شوهرم حرف نمیزنم سر اینکه چندوقت پیش گفتم از من راضی؟؟؟گفت نه!! و دعوامون شد دیشب هر ...

عزیزم خدا عوض کارهای نیکی ک کردی رو میده ولی تو چرا رفتی اونجا زندگی کردی 

توهم نمیرفتی 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

استارتر منم اوایل زندگی مشترک روزای سختی داشتم. البته نه به اندازه شما...

الان شرایط بهتر شده خداروشکر 

ولی نمی‌ذارم شوهرم اون روزا رو فراموش کنه، که چقد صبر کردم و گذشتم تا برسیم به اینجا...

بنطرم شما هم هر چند وقت یکبار یه گوشه از سختی‌های روزهای گذشته‌تون رو مثل خاطره براش مرور کن،بدون مقایسه با جاری یا هرکس دیگه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
حالا چندوقته با شوهرم حرف نمیزنم سر اینکه چندوقت پیش گفتم از من راضی؟؟؟گفت نه!! و دعوامون شد دیشب هر ...

عزیزم زندگی سختی داشتی و مطمئنا خدا حواسش بهت هست و باورکن برکت رسیدگی به پدرشوهرت هست که خدا کمک تون کرده خونه بسازین(کاری به اومدن و نشستن برادرشوهرت ندارم) 

ولی تاجای ممکن از همسرت نپرس از من راضی هستی؟ 

خودت تو زندگیت هستی.  خودت از درون زندگیت خبر داری. 

استغفرالله هرزگی کردی؟ اهل دروغ و تهمتی؟ عفریته و سلیطه ای؟ دو بهم زنی؟ دورو هستی؟ خون به دل شوهرت کردی؟ 

احتمال زیاد نه.  هیچ کدومشون نیستی. 

وقتی خانومی کردی سر زندگیت موندی نپرس از من راضی هستی!؟ 

همسرت ادم نادونی باشه،  مغرور باشه،  تفکر مرد سالاری داشته باشه ممکنه خرابت کنه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401