2777
2789
عنوان

داداشم میخاد زمین بابامم خونه بسازه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 22 پست
بابات انگار پسر دوست هس ! اینم ک میگی .. زوری در کار نیس . بابات خودش میخواد وگرن کاری براش نمیکنه ! ...

من بخدا به جان مادرم الان ۶ماعع گوشی ندارم بعد اون یه گوشی ۲۶ملیونی بابام خریده براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من نمی‌دونم چجوریه داستان زندگیتون ولی اگه خواهر شوهر بازی در نمیاری باید بگم بابات موظف هم به اون کمک کنه هم به تو. نمیشه بگی به اون نده بگو برای منم بگیر. اینطوری بهتر. 

نمیشه واقعن؟بابام هیچ نمیگه بعش

برادر منم دقیقا شرایطش مثل شما بود 

شاید باورت نشه ولی من تازه رفتم یه وام هم گرفتم دادم بهش ک برای هزینه های ساخت کم نیاره و کلی کمک های دیگه 

😔😔

الان به زور جواب سلامم را میده

🌷امضام حتمن خونده بشه🌷                              کانال روز مرگی تو ایتاhttps://eitaa.com/joinchat/833946801Ca71aece628 خوشحال میشم ب جمعمون بپیوندید😍🥰

نمیشه واقعن؟بابام هیچ نمیگه بعش

نه دیگه اگه باباتون در قید حیات هست که شکایت قبول نیست.

شما باید با خودش حل کنید و بگید این کارش ظلمه‌

هرچند من خودم الان توی همین شرایطم و صدام در نمیاد.