2777
2789
عنوان

بچه ها با این دوست چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 48 پست
درس عبرتی میشه که برای زندگیت هدف و برنامه داشته باشی و راه خودتو بری و به حرف هیچکس توجه نکنی

الان درد من اینه که اون میره و من موندم نمیدومم چطوری کنار بیام

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکورتو خراب کردی یا برا ترمیم معدل رفته بودی؟

هردوتاش اون بهتر شد 

همش به من زنگ میزد من خرم جواب میدادم نمیگذاشت بخونم

ازش بپرس دقیقا هدفت چی بود واقعا اینجور ادمارو نمیفهمم بعدم بلاکش کن

نمیتونم بپرسم خونوادمم بدونن این نگذاشت بخونم میکشن منو چون بارها گفتن قطع ارتباط کن

الان من موندمو من

عزیزم رفیقت ببخشید کصشر گفته حداقل 3 بار خر زده برا گرفتن این نمره جدیش نگیر زیاد

منم میدونم

اما خیلی دیر شناختمش خیلی خیلی دیر 

ولش کن فقط سعی کن فاصله بگیری ازش اینجور ادما، راضی نیستن کسی ازشون بالا باشه این ترفندشونه

الان اون افتاده بالا منم که موندم

برو جلوی آینهیه دونه چک خیلی نرم و لطیف به خودت بزن تا این، بار آخری بشه که به خیال عقب بودن بقیه خو ...

من دیگه غلط بکنم این کارا بکنم ولی دارم سکته میکنم اینقدری حالم بده که حتی نمیتونم توصیف کنم

من دیگه غلط بکنم این کارا بکنم ولی دارم سکته میکنم اینقدری حالم بده که حتی نمیتونم توصیف کنم

ببین میگذره. این اتفاق در برابر باقی مسیری که پیش روت هست کمرنگ میشه. ولی تو رو خدا تجربه بشه برات‌. چون من توی ۳۰ سالگیم هم باز از این فریب‌ها خوردم از این دوست‌ها.

ببین میگذره. این اتفاق در برابر باقی مسیری که پیش روت هست کمرنگ میشه. ولی تو رو خدا تجربه بشه برات‌. ...

الان من خیلی حالم از خودم بهم میخوره

نمیدونم نتیجه ها بیاد چی میشه 

فقط میدونم ازین آدم متنفرم