2777
2789

عزیزم اگه قصد عمل داری بهتره حضوری بری و نمونه کاراشونو از نزدیک ببینی من خودم دوسال ی پیجو دنبال میکردم نظرم صد بود بعد یجا دیگه رفتم نمونه کارای حضوری اون بهتر بود

عزیزم اگه قصد عمل داری بهتره حضوری بری و نمونه کاراشونو از نزدیک ببینی من خودم دوسال ی پیجو دنبال می ...

اخه خیلیا تعریفشو کردن کاراشم خوب بود مثلا از دکتر مفرد که خیلی تعریف میکنن رضایت چندان خوبی ندیدم عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلیا تعریفشو کردن کاراشم خوب بود مثلا از دکتر مفرد که خیلی تعریف میکنن رضایت چندان خوبی ندیدم ع ...

اره بعضی از دکترا فقط نمونه کار خوب میزارن مثل همت ک ناراضی زیاد داره ولی همش نیمرخ و دماغ خوب میزاره اگه دیدی و اشنایی کسی پیشش عمل کرده برو عزیزم 

اره بعضی از دکترا فقط نمونه کار خوب میزارن مثل همت ک ناراضی زیاد داره ولی همش نیمرخ و دماغ خوب میزار ...

درسته عزیزم نه آشنا که نبوده ولی تو تایکپا خیلی تعریفشو کردن نمونه کاراشم مدل خوکی نبود 

دکتر شهابی خیلی مهربونه و نمونه کاراش عالیه و خیلی قشنگ مشاوره میده 

دکتر فقیهی بدون درد و خونریزی و تامپون هست عملهاشون و هزینه اش بین ۳۰ تا ۵۰ میلیونه نمونه کارهاشونم قشنگ بودن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

شما عمل داشتید عزیزم ؟

خودم نه هنوز 

برای ماه دیگه نوبت دارم ک برم پیش شهابی یا فقیهی ولی نظرم دکتر شهابی هست چون چندتا از دوستام اونجا عمل کردن و خییییلی خوشگل شدن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

پیجشو برام میفرستی عزیزم ؟ انشالله که قشنگ ترین بینی بشه برات عزیزم

ممنونم چشم الان عکسشو میفرستم اگه تایید بشه