2777
2789

بچه ها دیگه من از کل این دنیا و خود خدا ناامیدم رو کردم به ام البنین هرچند بازم هروقت خواستمش ردم کرد ولی چیکارکنم. میبینی؟ به در بسته رو زدنم خیلیه و بازم خدا هی میبندنه دراشو

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذر حاج سوزنی کن ۳ تا فاتحه باید بدی دوتا فاتحه اول میخونی یکیشو نگه میذاری هر زمان حاجت گرفتی میخون ...

فاتحه سهله

روزی بیستا میخونم هیچی ب هیچی

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

چجوریه عزیزم از کل دنیا ناامیدم ذکر بگو چقد بگم

ایام فاطمیه بود من نمک نذری خریدم یجاییه نذری اش داشتن به نیت براورده شدن حاجتم ۵۱۳ بار صلوات حضرت زهرا گفتم و نمو رو بردم برایه نذری ریختن تو اش البته نیشه همینطوریم پخشش کنی

من خودم چند بار از صلوات برای امام جواد و امام زمان حاجت گرفتم 

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)