2777
2789
عنوان

کثیف ترین مادر دنیا رو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 85 پست
منم افسرده اممارو افسرده بار اورده

بیمارستان دولتی هم روانپزشک داره 

خودتم کم کاری نکن با حرف محبت کمکش کن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سالهاست جدا میخوابنبارها شده پدرم اعتراض کرده از اینکه مادرم پیشش نمیخوابه توی جمع

ای وای

خوب ببریدش پیش روانشناس به بابات بگو 

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونم احمق ترین دختر دنیارو داره چون باید میفهمیدی که آدم وقتی نمیتونه بخودش رسیدگی کنه یعنی شدیدا اف ...

چقدر راحت قضاوت میکنی💓

منم افسرده ام 

من پول ندارم نه بخوام کسیو ببرم دکتر

سعی کردم حرف بزنم باهاش پرخاش کرد

مگه من چند سالمه که بار دنیا رو دوشمه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ببین میدونم شاید باور نکنینولی نمیخوام کاربری ۶ ساله ام تعلیق بشهپدرم حموم و اینا میره مسواک میزنه ع ...

خب دیگه چاره ای نیس جز اینکه جدا بشی از خانواده یا شوهر کنی چون اونا درست نمیشن

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
اونم احمق ترین دختر دنیارو داره چون باید میفهمیدی که آدم وقتی نمیتونه بخودش رسیدگی کنه یعنی شدیدا اف ...

از دختر 18 ساله چه توقعاتی دارین همین که تو اون خونه با این شرایط داره بزرگ میشه به اندازه کافی واسش سخت هست دیگه وظیفه درمان افسردگی زن بالغ رو نداره

مریضه دختر خوبم.اگه می‌خوای نجات پیدا کنی باید درمان شه

آره

ولی خودمم افسرده ام،پول ندارم برم دکتر وگرنه خودمو درمان میکردم

حتی به حرفم گوش نمیده 

ای کاش میتونستم با حرفام ترغیبش کنم به خوب شدن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ای وایخوب ببریدش پیش روانشناس به بابات بگو

به حرف راحته خواهر

خب دیگه چاره ای نیس جز اینکه جدا بشی از خانواده یا شوهر کنی چون اونا درست نمیشن

آره درست نمیشن من زورم رو زدم از وفتی خیلی کوچیکتر بودم

شوهر نمیخوام

از دختر 18 ساله چه توقعاتی دارین همین که تو اون خونه با این شرایط داره بزرگ میشه به اندازه کافی واسش ...

حق داری دختر قشنگم. از شما توقع نداریم که دنبال دوا و درمونش باشی از  بزرگترات توقع داریم... این مشکل باید حل بشه دخترم وگرنه موقع ازدواجت خیلی عمیق‌تر می‌شه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

چقدر راحت قضاوت میکنی💓منم افسرده ام من پول ندارم نه بخوام کسیو ببرم دکترسعی کردم حرف بزنم باهاش پرخ ...

اره ولی باید قوی باشی سعی کنی مشگل ریشه ای حل کنی. دنیا بارش زیاد عدالتم نداره پس قبل از اینکه خمت کنه تو از پسش بربیا گله و ناراحتی بزار کنار از حالا قوی برو جلو فردا هم شاید با شوهرت به مشگل بخوری  از بابات بگیر به بهونه ی خرید ببرش دکتر داروهاشو به وقت بده بهش مامانت که حالش خوب شد حال خونتون هم خوب میشه قول میدم بهت

از دختر 18 ساله چه توقعاتی دارین همین که تو اون خونه با این شرایط داره بزرگ میشه به اندازه کافی واسش ...

۱۸سالشه با دنیای پر از اطلاعات الان کار خیلی سختی نیست یه نوبت دکتر گرفتن و اسنپ زدن تا اونجا

حالا اشکال نداره مادرته لازم نیست آبروش رو ببری

و بهش بگی کثیف ترین!

بجا این کارا کمکش کن به نظافتش برسه

سعی کن راهنماییش کنی یا بهش بگی این رفتارارو

دوست نداری.

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

۱۸سالشه با دنیای پر از اطلاعات الان کار خیلی سختی نیست یه نوبت دکتر گرفتن و اسنپ زدن تا اونجا

برفرض داشتن اطلاعات و پول به نظرتون مادری که حموم نمیره میگه همینی که هستم رو دوست دارم میگه باشه دختر عزیزم بیا بریم روانشناس من جلسات تراپی رو شروع کنم؟یا بریم روانپزشک دارو بگیرم بخورم؟

پول نداری حد اقل ی احترام بزاربهش

دلیل نمیشع تاپیک بزنی بگی ازش متنفرم 

شاید تورو دیده بزرگ شدی بهش احترام نمیراری ک از دنیا نا امید شده

فرداک مرد میزنی تو سزت بخاطر همین مادر شلخته

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤