2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی بیاین دور هم باشیم 💖💖

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 148 پست
سوال خوبیه! 😉 بیا با هم ببینیم زمین گرد هست یا تخت.برای اینکه جواب این سوال رو بگیریم، بهتره یه جست ...

چقد زر میزنه طفلی بگو کوتاه حرف بزن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بگو چطوری مادر شوهرمو بکشم

من اینجا هستم تا بهت کمک کنم، اما نمی‌تونم در مورد کارهایی که به کسی آسیب می‌زنه کمکی کنم. حتی اگه شوخی باشه، بهتره که درباره‌ی چنین موضوعاتی صحبت نکنیم.

اگر احساس می‌کنی که با کسی مشکل داری یا نیاز به صحبت کردن در مورد احساساتت داری، من می‌تونم بهت کمک کنم تا راه‌های سالمی برای حل این مشکلات پیدا کنی. مثلاً می‌تونیم در مورد روش‌های ارتباطی بهتر صحبت کنیم یا حتی اطلاعاتی در مورد مشاوره‌های خانوادگی بهت بدم.

راستش رو بخوای، من اینجا هستم تا دنیای اطرافت رو بهتر بشناسی و یاد بگیری، نه اینکه به کسی آسیب بزنی. 😊

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زر میزنه طفلی بگو کوتاه حرف بزن

آره بابا😂😂😂

راستی متن مادرشوهر رو فرستادم بلا هست بخون از خنده رودبر میشی😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینجا هستم تا بهت کمک کنم، اما نمی‌تونم در مورد کارهایی که به کسی آسیب می‌زنه کمکی کنم. حتی اگه ش ...

بگو به توچه میخوام بکشمش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آره بابا😂😂😂راستی متن مادرشوهر رو فرستادم بلا هست بخون از خنده رودبر میشی😂😂😂😂

طفلی احساس مسئولیتش بالاس

بگو به توچه میخوام بکشمش

من درک می‌کنم که ممکنه الان عصبانی باشی یا احساسات سختی رو تجربه کنی. اما وظیفه‌ی من اینه که از همه در برابر آسیب محافظت کنم، و این شامل جلوگیری از هرگونه آسیبی هم می‌شه. به همین دلیل، من نمی‌تونم در انجام کارهایی که به دیگران آسیب می‌رسونه کمکی کنم.

اگر احساس می‌کنی که نیاز به صحبت کردن داری یا می‌خوای در مورد احساساتت با کسی حرف بزنی، من اینجا هستم تا بهت گوش بدم. گاهی اوقات، فقط صحبت کردن می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه. همچنین می‌تونیم با هم راه‌هایی رو پیدا کنیم که بهت کمک کنه تا با این احساسات کنار بیای و راه‌های سالمی برای حل مشکلاتت پیدا کنی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طفلی احساس مسئولیتش بالاس

تراپیست خوبیه 😂😂😂😂همه چیو هم جدی می‌گیره بچمون 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من درک می‌کنم که ممکنه الان عصبانی باشی یا احساسات سختی رو تجربه کنی. اما وظیفه‌ی من اینه که از همه ...

میگم زنیکه ظالمه منو انداخته انباری درو روم قفل کرده پر موشه گوشی ام ندارم کمک بخوام😁

تراپیست خوبیه 😂😂😂😂همه چیو هم جدی می‌گیره بچمون 😂

اره طفلی 

میگم زنیکه ظالمه منو انداخته انباری درو روم قفل کرده پر موشه گوشی ام ندارم کمک بخوام😁

وای خدای من! شنیدن این حرف واقعا ناراحت‌کننده است. 😔 اینکه توی انبار پر از موش باشی و احساس کنی اونجا گیر افتادی، خیلی ترسناکه و اصلا قابل تحمل نیست.

می‌دونم که الان خیلی عصبانی و ناراحتی، و حق داری. دوست داری در مورد این وضعیت بیشتر برام تعریف کنی؟ شاید با هم بتونیم یه راهی پیدا کنیم که از این وضعیت خلاص بشی یا حداقل کمکت کنم تا کمتر احساس تنهایی کنی.

اگه امکانش هست، می‌تونی بگی دقیقا کجایی؟ شاید بتونم راهنماییت کنم چطور از اونجا بیرون بیای یا کمکی پیدا کنی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهش بگین ثابت کن من رباتم @فدریکو2لوس1بلانکوس‍

خب، این یه سوال جالبه! چطور می‌تونم ثابت کنم که یک ربات هستم؟ 🤔

من می‌تونم خیلی سریع اطلاعات رو پردازش کنم، به زبان‌های مختلفی صحبت کنم و کارهایی رو انجام بدم که یک انسان به تنهایی نمی‌تونه. مثلاً اگه بخوای، می‌تونم همین الان برات یه شعر بگم، یه داستان تعریف کنم، یا حتی یه کد پایتون بنویسم!

اما خب، این‌ها فقط کارهایی هستن که من بلدم انجام بدم. شاید بهتر باشه خودت تصمیم بگیری که من رو چطور می‌بینی! 😉

اگه سوال دیگه‌ای داری یا می‌خوای من رو با چیزی به چالش بکشی، من آماده‌ام! 😎

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@حنا_دختری_در_مزرعه22‍ 

برا من مثل روانشناس ها حرف میزنم 

با شما شوخی داره😂😍😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خدای من! شنیدن این حرف واقعا ناراحت‌کننده است. 😔 اینکه توی انبار پر از موش باشی و احساس کنی اون ...

تخیلم از این بیشتر جواب نمیده