2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم زد تو صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 91788 بازدید | 591 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه جوابتو نمیدم درحد من نیستی

معلومه که در حد اشغال نیستم 

اشغال نمیتونه جواب پاکی رو بده 

معلومه که جوابمو نمیدی 

پس تا دو دیقه پیش میخواستی جوابمو بدی 

حرف کم اوردی ؟؟؟؟؟؟

چرت و پرت نتونستی جور کنی ؟؟؟؟؟

حالیم کردی یا ری...دی ؟؟؟

اینا اگه سیاستشون به درد میخورد زندگی خودشون اوکی بود گلم فقط میان که بگن ماهم هستیمافرین 👏 👏 👏

عزیزی اینا فقط اومدن بگن ما تو سری خوریم شما  هم باید مثل ما باشین  برده حلقه بگوش مردا هستن اینا چه بسا خودشون مردن با اکانت زن اومدن 

معلومه که در حد اشغال نیستم اشغال نمیتونه جواب پاکی رو بده معلومه که جوابمو نمیدی پس تا دو دیقه پیش ...

@niniyar‍ 

ب اسی گفتم نرو خونه بابات واسه قهر اسی توهین کرد کاربرا خیانت شوهرمو زدن تو صورتم الانم اسن بهم میگه اشغال جمع کنین اینارو

عزیزی اینا فقط اومدن بگن ما تو سری خوریم شما هم باید مثل ما باشین برده حلقه بگوش مردا هستن اینا چه ...

والا میگن استارتر به ما بی احترامی کرده 

من والا اولش از استارتر بی احترامی ندیدم 

میگه باید خفه شین بعدا دلخوریاتونو بگین 

خودش نه اینکه دائما کارش خفه شدنه واسه همین میگه

@niniyar‍ ب اسی گفتم نرو خونه بابات واسه قهر اسی توهین کرد کاربرا خیانت شوهرمو زدن تو صورتم الانم اس ...

تو بی احترامی کردی به اسی به همه حرفم میزنی 

حرفای خودتو یادت رفته ترسو 

به استارتر میگی نرو خونه بابات مگه بچه ای اونوقت خودت از ترس نی نی یار خبر میکنی ؟؟؟😂😂😂😂

من کاری نکردم ک کارما بدم ولی شماها قطعا میدین

کم دیگه واسمون برو رو منبر🤣بعدشم یاد بگیر قبل از ادای خانمای عاقل و دراوردن اول بری تاپیکاتو پاک کنی که اینجوری ضایع نشی گل من😍

کاربر خانم هستم.