2777
2789

ظرفیت پذیرش در نیمسال دوم یعنی چه زمانی دانشگاه باید رفت

برای قبولی دانشگاه خاصی دیدم زده

نیمسال اول ۱۵ پذیرش

نیمسال دوم ۷ پذیرش 

این یعنی چه زمانی دانشگاه میرن؟

و نتایج قبولی هر کدام چه زمانی اعلام میشه؟

کاربری دست دو نفره
نتیجه قبولی یکسانه. ترم نیمسال دوم از بهمن ماه شروع میشه اواسط بهمن تقریبا

نه اون که بهمن شروع میشه می‌نویسه ورودی بهمن 

نیمسال دوم یعنی شبانه که باید هزینه بدی و خوابگاه نداره

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دندان هزینه اش چقدره؟

والا آبجی من اطلاعی ندارم فقط می‌دونم پول باید بدید و یه سری محدودیت مثل عدم تعهد توی خوابگاه وام دانشجویی نمیدن و یه سری چیزای دیگه 

ولی با کسی که روزانه خونده مدرک شما فرقی نمیکنه

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

والا آبجی من اطلاعی ندارم فقط می‌دونم پول باید بدید و یه سری محدودیت مثل عدم تعهد توی خوابگاه وام دا ...

مرسی عزیزم 

عکس لود نمیشه 

خواستم از روی عکس بگید چه تعداد  قبولی خانم برای دانشگاه ایران هست

کاربری دست دو نفره
برای دندان هزینه اش چقدره؟

قبولی دندون ؟

اصلا شبانه نداره 

شهریه پرداز داره که اونم تو دانشگاه های متفاوت متغییره ...

و هر سالم فرق داره هزینه اش و بعد ها هزینه ی وسایل و مواد دندون پزشکی و ... هم با خودته ،هر چند دولتیم همین شده .‌‌...

You're all the things I've got to remember

مرسی عزیزم عکس لود نمیشه خواستم از روی عکس بگید چه تعداد قبولی خانم برای دانشگاه ایران هست

خواهش میکنم 

ببینید بعضی دانشگاه ها محدودیت میزنن مثلا انقدر خانوم انقدر آقا ولی اگه چیزی ننوشته و مثلا نوشته ۱۰ تا ظرفیت دیگه میشه بر اساس رتبه های کنکور 

انشالله که موفق باشید