2777
2789
عنوان

چند روز دیگه خواهرشوهرم زایمان میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 93 پست
سه سال قبل۳۰۰همسرم از وقتی با من ازدواح کرده و دیگه خانواده م عیدی و کادوهای خوب میدن به دخترم ....ا ...

وااای درکت میکنم.

همسر من هم همین بود.اوایل که دخترم بدنیا اومده بود خواهر برادرهاش به بچم 5تومن عیدی میدادن بعد شوهرم 50 تومن به بچه های خواهر برادرش عیدی میداد.ده تا هستند،دوسه سال تکرار شد دیدیم هیچ فرقی نمیکنه براشون.جبران نمیکنن.منم دیگه نذاشتم عیدی بده بهشون.الان چند ساله نه عیدی میدم نه میخوام

سه سال قبل۳۰۰همسرم از وقتی با من ازدواح کرده و دیگه خانواده م عیدی و کادوهای خوب میدن به دخترم ....ا ...

نگو تو رو خدا منو دق نده خب نزار با همون دستی که دادن پس بگیرن قرار نیست هر دو خونواده یکی باشن مهمم نیست خانواده زن باشه یا مرد هر کی بیشتر برات خرج کرد باید براش خرج کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خواهر شوهرم حامله بود به من نگفتن مادرشوهرم به شوهرم گفته بود بعد شوهرم به من گفت اما به روی خودم نیاوردم نه زنگ زدم ونه تبریکی گفتم بعد چند ماه که حضوری خونه مادرشوهرم دیدمش شکمش بالا اومده گفتم عهه مبارکه مگه حامله بودی خبر نداشتم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

وااای درکت میکنم.همسر من هم همین بود.اوایل که دخترم بدنیا اومده بود خواهر برادرهاش به بچم 5تومن عیدی ...

چقدر خوب که دیگه نمیدین

کاش همسر منم بفهمه

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

نگو تو رو خدا منو دق نده خب نزار با همون دستی که دادن پس بگیرن قرار نیست هر دو خونواده یکی باشن مهمم ...

چی بگم😑😑😑😑😑😑😑من هر سال عید کلی دق میخورم

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

جاریم رو سه ماه قبل زایمانش دیدم.....اونم در حد سی ثانیهچادر سفید سرش بود از گوشه در خونه مادرشوعر س ...

خب نگن. اینجوری که بهتره. اگه می دونستی ممکن بود توقع کمک داشته باشن. در حین بارداری بری سر بزنی. دست بگیری. چه فرقی می کنه کی بهت بگن. قدم نورسیده مبارک باشه. شما هم در حد توانت و در حد دلت کادو ببر. والسلام

بله رفت و امد نکردم چون دو شهر مختلف هستیمو اینکه خود همسرم باید منو ببره که خودشم نرفته!اما من گلای ...

تو یک شهر دیگه پرستار دخترتو از کجا دیده؟

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ وقت درک نکردم چرا خبر بادراری رو تا آخرای بارداری ب کسی نمیگن. حتی نزدیکانشون.

ببین من خبر بارداریم رو تا 7ماهگی نگفتم.بچه سوممه.

چندتا دلیل داره.دلیل اولش اینه سر بارداری های قبلیم نه تنها کسی کمکم نکرد بلکه خیلییییی دلم رو شکستند.سر دختر دومم پدرشوهرم متلکی نبود که بارم نکنه.در مورد اسم بچم نظر شوهرم رو برگردوندن.یعنی خبر بارداری رو دادن نه تنها فایده ای نداشت بلکه خیلی حرص خوردم و غصه خوردم و گریه کردم.تازه با شرایط جسمی وحشتناکی که داشتم هیچ کس دلش نمیسوخت.

دلیل بعدی اینه که به چشم و نظر اعتقاد دارم.الان سر همین یکی که خبر دادم تا دوهفته بیمارستان بودم یا به خاطر خودم یا دخترم😔خیلیییی هم دعا خوندم که رفع بشه...

آخه اینا همه چیزشون قائم میکنن بعد توقع کادو هم دارم تا الان کادو ندادیم الان دیگه نزدیک یک سالشونه ...

چجوری کادو رو پیچوندی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من از اول ازدواجمون ماهی دو سه بار به مادرشوهرم زنگ میزدم اونم خوب جواب میداد اما دریغ از یک زنگ برگ ...

مادرشوهر منم اهل زنگ زدن نیست ، حتی برای اومدن به خونه ی عروسهاش حتما باید دعوتش کنیم.ولی من بازم میرم و میام

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...