2777
2789

خودم حس خستگی وتنبلی و اینکه بر هرچی دیشب برنامه ریزی کزده بودم دلم میخاد بخوابم باز و بیخیال برنامه هام بشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی کم میچرخم تصمیم میگیرم امروز کلی مفید باشم متاسفانه صبحانه ک میخورم خوابم میره باز🤦🏽‍♀️

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

حس سگ بودن😂

نیم ساعت بعدش خوب میشم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وقتی کار داشته باشم،بخوابم عذاب وجدان میگیرم وهرچه زودتر بیدار بشم حسم بهاره،اسفند وخرداد که کارم زیاده،۱۲شب میخوابم و۴بیدار میشم،ولی روزای عادی خوابم بیشتره،ولی معمولا۵بیدارم دیگه،تا پیاده روی برم وتا تایم به سرار رفتن همسر واز مهر به مدرسه رفتن دخترم خونه باشم وصبحانه اماده

وقتی کار داشته باشم،بخوابم عذاب وجدان میگیرم وهرچه زودتر بیدار بشم حسم بهاره،اسفند وخرداد که کارم زی ...

واقعا چقدر سخته برای خانمی که بچه داره چون هم ب همسر باید برسع هم فرزند و ۱۰ها مسئولیت ریزودرشت

واقعا چقدر سخته برای خانمی که بچه داره چون هم ب همسر باید برسع هم فرزند و ۱۰ها مسئولیت ریزودرشت

مجردم بودم همین بودم از نظر تایم خوابی صبح،یه عمری صبح زود بیدار شدم ولی خب مجردی کلا مسئولیت کمتره