2777
2789

واقعا خیلی دارم آسیب میبینم.. چندماهیه با چندنفر از کاربرا رفیقم.   اگه کوچیکترین بی‌محلی ازشون ببینم کلی روحیم بهم میریزه

اصلا باورم نمیشه این خود من باشم. منی ک با هیچی ناراحت نمیشدم منی ک بشدت سنگین بودم چی شد اینطور شدم؟ مدت زیادیه حال روحیم خرابه💔ب اینجا وابستم هرکاری کردم ک برم بلکه آروم بگیرم اما نشد برم

۲ روز پیش یکی از دوستام بعد اون همه خوبی که بهش کردم نسبت ب من کاملا بی‌محل شد و دلم شکست ب طوری که گریم گرفت اما ب خودم اجازه ندادم بخاطر همچین ادمایی گریه کنم. واقعا این حس دست خودم نیس

چیکار کنم💔🥲حس میکنم زیادی مجازی رو جدی گرفتم همش بغضم میگیره

خیلی حالم بده💔

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدماش که مجازی نیستن.  فقط محیطش مجازیه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اگر دنیای مجازی رو درک کنی ،فقط نتت رو روشن میکنی برای تماشا نه صحبت.

عزیزم منم اولش اینجارو ب چشم سرگرمی میدیدم

ولی واقعا آسیب جدی ب من زد

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خیلی سخته...چرا آخه؟تازه اعتماد کردن هم ممکنه معضلاتی براتون پیش بیارهنمی‌تونین کنترلش کنین؟ فکر می‌ ...

واسه منم سواله عزیزم🥲من اصلا اینطور نبودم و اینجور چیزارو جدی نمیگرفتم

یهو اینطور شدم

یهو حال روحیم طوری شد ک سر کوچیکترین چیز ب هم میریزه

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خب مربوط میشه به اتفاقی؟ بعد از اتفاقی اینطور شدین‌؟

راستش من تو دنیای واقعیم کسی رو ندارم..

کمبود محبت دارم

نمیدونم ب این مربوط میشه یا نه

چیزی ب ذهنم نمیرسه