2777
2789
ای داد بیداد.آزمون آموزش و پرورش ؟

ارههه .

۴۰۰ نمره م شد هیچ ضریبی ندارم ندشاغلین . نه تاهل و فرزند.

دوستم با نمره ۲۵۰ و ضریب شغل و تاهل و۴بچه ۵۰۰و خورده ای شده و قبول .

احساس ناکافی بودن دارم . خیلی امید‌داشتم قبول شم .یکی از این امتیازا روهم میداشتم قبول بودم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارههه .۴۰۰ نمره م شد هیچ ضریبی ندارم ندشاغلین . نه تاهل و فرزند.دوستم با نمره ۲۵۰ و ضریب شغل و تاهل ...

ای خدا عزیزم میفهمم خیلی سخته منم خیلی خواندم اما وقتی دفترچه اومد رشته منو حذف کرده بودم خیلی ناراحت شدم چون واقعا بهش امید داشتم ولی نشد که بشه😔

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

با دوستم چت میکردم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ندارم که😑😂 دو شبه نتونستم بخوابم نمیدونم از چیه درد ها شبا بیشتر حس میشه

برو بخرررررر

یه دارویی عجیبیه 

هم قیمتش مناسبه هم تاثیرش بالاست

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

فکر کنم سنگ کلیه ام افتاده توی مثانه ام،یکم تیر میکشید کلیه ام و حالت تهوع داشتم،یهو یه چیزی انگار افتاد با درد شدید در حد چند لحظه بود جیغ کشیدم،کلی دمنوش خوردم رفتم سرویس خیلی درد داشتم سریع پریدم بیرون میترسم برم موقع افتادن سنگ درد بگیره نتونم تحمل کنم

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟