2777
2789
عنوان

بچه ها چرا الان بیدارید 😭

133 بازدید | 16 پست

من بچم مریض شده 😔😔😔 تازه حالش خوب شده بود داغونم تو خپاب دو بار بالا اورد منتطرم صبح بشه ببرمش دکتر 😭شما چرا بیدارین 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر باشه 

چندسالشع؟ 

ویروس گرفته طفلک؟ 

منم تو اینستا گرام لعنتی چرخیدم خوابم پرید

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بهتر باشه چندسالشع؟ ویروس گرفته طفلک؟ منم تو اینستا گرام لعنتی چرخیدم خوابم پرید

یکسالشه نمیدونم آخه از کی ویروس گرفته من که هر جا رفتم همه سالم بودن تازه حالش خوب شده بود😭

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم  دخترم    تاپیک اخر گفتم چشه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

من دخترم بزرگه  دوبار بردمش دکتر میگه ویروس جدیده   اخه اینجور  کی بوده   نشنیدم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
من دخترم بزرگه دوبار بردمش دکتر میگه ویروس جدیده اخه اینجور کی بوده نشنیدم

دختر منم همیشه مریضه یکساله هر دو ماه بردم دکتر من نمیدونم بچه من فقط اینجوریه یا همه بچه های این سنی همینن داغونم 

یکسالشه نمیدونم آخه از کی ویروس گرفته من که هر جا رفتم همه سالم بودن تازه حالش خوب شده بود😭

کسی نرفته بوده کربلا نزدیکاتون؟ خیلی اوکی هستن ولی ناقل بودن 

همسر من از همکارش که رفته بود کربلا  گرفت 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم