2821
2789
تنهام با بچم تو خواب بالا آورد دیگه نخوابیدم تا صبح ببرمش دکتر میترسم بخوابم باز بالا بیاره نفهمم یک ...

عزیزم مامان مهربون بخوابونش سمت پهلوی راست که اگه دوباره بالا آورد راحت باشه

خودتم بخواب ان شاءالله چیزیش نیست

عزیزم پاشو بخون میدونم اذیتی اما تک تک ثانیه های الان ارزشمنده

اولین امتحانم بود 

واسه نمره ۲۰ رفتم سر جلسه 

ولی دکمه فراموشیمو زدن به کل همه چی یادم رفت 

از یه سوال هم نمره میاوردم بجای چک نویس انداختم آشغالی😭😭😭😭روحیم داغونهههه واسه امتحانای بعد 

آخه چجوری بخونم😭😭😭😭

تو روخدا دعا کنید استاد پاسم کنه 

یه بچه کوچیک دارم سخمه دوباره اونو پاس کنم

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از رفتارای شوهرم‌‌‌ تا مرز سکته و بیمارستان رفتم...خدا خودش هوامو داشته‌باشه...مردا رو نمیشه شناخت یه روزی یه جایی خود واقعیشونو نشون میدن گاهی خوب گاهی بد.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
اولین امتحانم بود واسه نمره ۲۰ رفتم سر جلسه ولی دکمه فراموشیمو زدن به کل همه چی یادم رفت از یه سوال ...

بخاطر استرسه گلم 🌹 

ببین هیچ وقت برای بیست نخون 

فقط تمام تلاشت بکن بعد بسپار دست خدا 

راستی اگر یه دوست هم درس پیدا کنی با هم بخونید خیلی نمرات تون بالا میشه

داشتم تل چت میکردم بعدا سریال دیدم تا همین چند دقیقه پیش داشتم سریال می‌دیدم ادامه اش رو دیگ فردا می بینم

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

بخاطر استرسه گلم 🌹 ببین هیچ وقت برای بیست نخون فقط تمام تلاشت بکن بعد بسپار دست خدا راستی اگر یه دو ...

گلم معدلم پایین نیس 

۵ ترم ۱۹ به بالا شدم 

هضم کردن افتادن درس برام نشدنیه 

اینکه داره دقم میده 😭

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

خواب بودم

یهو عضله پام گرفت 

بیدار شدم 

پام درد میکنه

بابام گفت کمبود ویتامین D

خوردم

بهتر شده 

ولی همچنان پام درد داره

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

من هم حـــــــــــــــــرم امام رضا(ع) نشستم

التماس دعا

حالم خوب نیست

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

گلم معدلم پایین نیس ۵ ترم ۱۹ به بالا شدم هضم کردن افتادن درس برام نشدنیه اینکه داره دقم میده 😭

اینقدر خودت را اذیت نکن منم ارشدم معدل کلم شده 19و60 حالا چی شد اینقدر استرس کشیدم 

به حرف من میرسی اصلا ارزش نداره

اوه اوه انار اونم این فصل

ترششششش بودن نارس 😂😑

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اینقدر خودت را اذیت نکن منم ارشدم معدل کلم شده 19و60 حالا چی شد اینقدر استرس کشیدم به حرف من میرسی ا ...

یه سوال 

اگه تو تو شرایطم بودی دوست داشتی با نمره ۱۰ پاس بشی یا بیوفتی ترم بعد جبران کنی؟؟؟

صادقانه بگو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز