2777
2789

من بیدارم شوهرمم بیداره برا اولبن بار این موقعه شب چون میخواد حرکت کنه بره یه شهر دیگه

یهو گفت این موقع ساعت۴

۵نفر بهم پیام دادن

گفتم کی

گف فلانی فلانی فلانی و تو

گفتم این شو ۴تا که گفت یکیشم خودم دیگه😐

نکنه اون نفر پنجم یه زن باشه؟

چرا همش حس میکنم شاید شوهرم بااونی باشه که زمان مجردی باهم بودن ولی نمیدونم جدی بودن یا نه

رمز گوشیشو بلدم عوضش نمیکنه اصلا ولی عادت ندارم چکش کنم

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اگه ریگی به کفشش بود نمی ذاشت شما رمز گوشیشو بلد باشی دائم هم رمزش رو عوض میکرد

میدونی در طول روز هم هرجا بره میدونم

زنگم بزنم فورا جواب میده جلسه هم باشه جواب میده ولی حرفنمیزنه ک من صدای اطراف رو بشنوم خودم قطعش میکنم

پیامم بدم جواب میده تا پیششم هم عادی میره تو گوشیش 

ولی میدونی اوایل اوایل ک تازه فقط بله گفته بودم خاستکاری رسمی نیومدن بیرون بودیم خواهرمم بود یهو گوشیش زنگ زد یه دختره بود قطش کرد بلاکش کرد گفت بخدا این برا قبله برا سال پیشه نمیدونم چطور همین امشب زنگ زد

کلی جر بحث کردیم من بعدا خودم فهمیدم اسم فامیلی دختررو ولی هیچی از شوهرم ندیدم ولی نمیدونم

هنوزم نگرانم

💍♥️

وقتی اونا هستن تو چرا نگران دوس دختر قبلیشی 😂😂

نه بابا نگران رفت امدش نیستم اصلا شوهرم خیلی ماموریت میره ولی در حد یکروزه برمیگیره اعتماد دارم

اینکه الان گفت ۵نفر بعد گفت خودمو میگم شک کردم

شمارشم از زمان مجردیش اصلا عوض نکرد گاهی اوقات اینگار تلفنایه ناشناسو جواب نمیده ولی گاهیم میده 

میگم‌نکنه نگرانه البته من خودمم جواب نمیدم

💍♥️