2777
2789

21 سالشه روی پای خودشه جواز طراحی طلا و جواهر دائمی داره ( میتونه هروقت پول دستش بیاد اینکارشو شروع کنه) و احتمالا شغلش نظامی بشه یه سری کاراشو کرده خیلی عاشق نظامه

شغل نظامیا چقده مگه؟ درامد خوب دارن؟

و اینکه خیلیم ابراز علاقه میکنه بهم احترام میذاره باهام خوبه کلا حرف من براش مهمه

ولی من حسم زیاد نیست بهش هنوز 6 هفتس داریم اشنا میشیم با هم ولی من همه چی کم کم پیش میره برام اون خیلی علاقش به من زیاده

چیکار کنم؟؟🥲🥲من 19 سالمه امسال میخوام پشت کنکور بمونم نمیخوام با کسی درارتباط باشم که باعث حواس پرتیم بشه ولی این میگه من حواسم بهت هست و ... اگه تجربه دارین بهم بگین که چیکار کنم لطفا

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو تاپیک قبلتم بودمبنده خدا هم دوستت داره هم قصدش خیرهاگه قرارع که تصمیم بگیری باهاش بمونی یا ...

نه اگه بمونم تا تهش میمونم برا همینم نگرانم چه تصمیمی بگیرم

اگه قصدش جدیه و به خونواده ها میگید چه اشکالی داره ،خیلیم خوبه همدیگرو هم دور نزنید هیچ وقت ایشالا خ ...

من اصلا شرایط ندارم که بگم اون هم هنوز تا مطمئن نشه از شغلش خودم بهش گفتم که چیزی نگه نگرانم عزیزم🥲

من اصلا شرایط ندارم که بگم اون هم هنوز تا مطمئن نشه از شغلش خودم بهش گفتم که چیزی نگه نگرانم عزیزم🥲

میفهمم عسلم ،میترسم خوانواده ها ندونن و پسرا معمولا یه کم جوگیرن ،از یه جایی که وابسته بشی طاقچه بالا بذاره 

بهش بگو چند ماه صحبت میکنیم تا شغلت اوکی بشه بعد بقیه آشنایی زیر نظر پدر و مادر ها باشه 

احتمالا اولین همدیگه هم هستین ،ایشالا که خیره و خوشبخت میشید به خدا هم بسپار

میفهمم عسلم ،میترسم خوانواده ها ندونن و پسرا معمولا یه کم جوگیرن ،از یه جایی که وابسته بشی طاقچه بال ...

اره ولی میتونم کنترلش کنم اصلا بهش رو نمیدم که پررو بشه حواسم هست کلا خودشم میفهمه 🤦‍♀️😂

نه اون تجربه هایی داشته و منم یه بار قبلا به یه نفر علاقه داشتم

میفهمم عسلم ،میترسم خوانواده ها ندونن و پسرا معمولا یه کم جوگیرن ،از یه جایی که وابسته بشی طاقچه بال ...

مرسی عزیزم❤️امیدوارم توام خوشبخت و سلامت باشی همیشه

اره ولی میتونم کنترلش کنم اصلا بهش رو نمیدم که پررو بشه حواسم هست کلا خودشم میفهمه 🤦‍♀️😂نه اون تجر ...

🤣❤️این مدلی خوبه ، نشون نده وابسته ای هیچ وقت ولی بد اخلاق هم نباشم بقیشم به خدا بسپار💋