2777
2789
عنوان

پشت کنکور موندن

163 بازدید | 33 پست

من یه رشته ای رو دوست دارم و خانواده م خیلی مخالفن هنوزم که هنوزه هی تو سرم میزنن و تحقیر میکنن بابت این رشته و جوری شده که انقدر گفتن منم دیگه حس میکنم دارم علاقمو از دست میدم نسبت به این رشته و کنکور شو خیلی خوب دادم بنظرم دانشگاه خیلی خوبی قبول میشم اما خانواده پزشکی می‌خوان بنظرتون پشت بمونم برای پزشکی ؟با فرض اینکه از اول می‌خوام شروع کنم 

هم اینکه پشت موندن حس میکنم برام سخت باشه چون دارم با افسردگی هم مجادله میکنم 

دانش آموز خوبی بودم یعنی اینکه اگه بخوام میتونم ولی خودمو باور ندارم ،از طرفی میگم این همه زحمتی کشیدم اون رشته ای که خودم میخواستم قبول شم الان زده کردن منو 

بنظرتون چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووووو مگه چقدر میخوای زندگی کنی که همش کنکور بدی خانواده پزشکی بخوان به درک رشته خودت چیه؟

من هنوز دانشگاه نرفتم 

ولی می‌خوام ادبیات انگلیسی بخونم ،یعنی علاقه م همینه 

من هنوز دانشگاه نرفتم ولی می‌خوام ادبیات انگلیسی بخونم ،یعنی علاقه م همینه

برو دنبال علاقت بابا پزشکی فقط باید خودت علاقه داشته باشی نه خانواده مگه قراره خانواده بجای تو درس بخونن

کاربری واسه دو نفره
ببین سختی های پزشکی هم درنظر بگیر که وقتی علاقه نداری چقدر سخت میشه برات .به نظرم این مدت که وقت هست ...

آخه میترسم انقدر بگن خانواده م تا آخر عمر از خودم راضی نباشند

من به پزشکی علاقه ندارم اما حس میکنم همه به پزشکان احترام خاصی قائلند

برو دنبال علاقت بابا پزشکی فقط باید خودت علاقه داشته باشی نه خانواده مگه قراره خانواده بجای تو درس ب ...

درسته 

ولی حس میکنم بی ارزشم و زحماتم پیش چشمشون هیچ ارزشی نداره

آخه میترسم انقدر بگن خانواده م تا آخر عمر از خودم راضی نباشندمن به پزشکی علاقه ندارم اما حس میکنم هم ...

خانوادت قرار نیست اون زحمت و سختی رو به جای تو بکشن ، هم طولانی بودن سال های پزشکی هم حقوق کمی که داره رو درنظر بگیر و اینکه محبورن طرح برن تو جاهای کم امکانات . اون احترامم فقط یه جاهایی هست همینجوریش کم خبر پزشک هایی که توی طرح بودن و همراه مریض زده کشته اونا رو کم نبوده 

دلمه برگ میخوام ☝🏼