2777
2789
عنوان

پشت کنکور موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 33 پست
خانوادت قرار نیست اون زحمت و سختی رو به جای تو بکشن ، هم طولانی بودن سال های پزشکی هم حقوق کمی که دا ...

درسته 👌 

یعنی شما میگید همین رشته ای که می‌خوام و برم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی کار خودمو بکنم ؟من خیلی مصمم بودم رو هدفم ولی امشب انگار یهو با گفتنشون نظرم عوض شد

آره بابا شاید اصلا خدایی ناکرده خانوادت نبودن تو میمونیو یه کنکور سخت با این همه بی عدالتی 

همون کار خودتو بکن رشتت هم خیلی بوده میتونی معلم بشی و درس بدی 

کاربری واسه دو نفره
ادبیات انگلیسی

من رشته تحصیلی ام زبان و ادبیات انگلیسی هست.

چند تا سوال می پرسم، لطفا صادقانه جواب بده تا بتونم راهنمایی ات کنم.

چقدر اهل مطالعه هستی؟ 

اهل خواندن شعر و رمان و داستان کوتاه هستی؟

درباره ادبیات و آثار ادبی جهان کنجکاوی میکنی؟

کسی هستی که حداقل ۳ برابر دیگران، رمان و شعر نه فقط فارسی بلکه انگلیسی، فرانسوی و آمریکایی می خونی؟

دوست داری در آینده به چه شغل و کاری مشغول بشی؟

بی آب و تاب و توان،

من رشته تحصیلی ام زبان و ادبیات انگلیسی هست.چند تا سوال می پرسم، لطفا صادقانه جواب بده تا بتونم راهن ...

من ساعت مطالعه تو زمان کنکور در حد ۷,۸ ساعت بود 

بله علاقه دارم به رمان ولی خب بیشتر ترجمه می‌خوندم قبلا چون سطح زبانم به اون حد نرسیده بود الانم زیاد کتاب نمی‌خونم به دلایلی،سعی میکنم بیشتر فیلم‌ ببینم 

من حقیقتا خیلی به استاد دانشگاه شدن فکر میکنم 

میشه بگی چقدر از رشته ت راضی هستی؟

خواهش میکنم فقط اینقدر بهشون رو نده که ته دلتو خالی کنن

❤️

کلا همیشه سعی میکنم قانع کنم ولی خب متوجه شدم که نمی‌خوان قانع بشن ،منم سعی میکنم راه خودمو برم 

من ساعت مطالعه تو زمان کنکور در حد ۷,۸ ساعت بود بله علاقه دارم به رمان ولی خب بیشتر ترجمه می‌خوندم ق ...

این که چقدر و روزی چند ساعت کتاب های درسی رو می خوندی برای من مهم نیست. میخواستم بدونم که به طور کلی چقدر به آثار ادبی و ادبیات علاقه مند هستی و چقدر راجع بهشون کنجکاو هستی. واقعا متاسفم که این رو میگم ولی آدم های خیلی کمی هستند که برای رشته زبان و ادبیات انگلیسی مناسب باشند و در آینده عملکرد موفقیت آمیزی در این رشته داشته باشند. بعضی رشته ها هستند که معمولی بودن یا خوب بودن براشون کافی نیست، بلکه باید خیلی خوب باشی تا دستاوردی در این رشته ها کسب کنی و ادبیات انگلیسی یکی از اون ها ست.

خیلی ها هم فکر می‌کنند که با توانایی‌های زبان انگلیسی خیلی خوبی که دارا هستند، این رشته براشون مناسبه، در حالی که این غلط ترین فکر ممکنه. تو این رشته مهم اینه که اهل مطالعه باشی، اگر کسی نیستی که ۵ برابر دیگران اهل مطالعه ادبیات و آثار ادبی هستش، این رشته ابدا مناسب شما نیست.

بی آب و تاب و توان،

این که چقدر و روزی چند ساعت کتاب های درسی رو می خوندی برای من مهم نیست. میخواستم بدونم که به طور کلی ...

درسته 

ممکنه این مطالعه ادبیات تو زمان دانشگاه رفتن بیشتر بشه 

آینده شغلی چی ؟شما خودتون به چه کاری مشغول هستین؟

این که چقدر و روزی چند ساعت کتاب های درسی رو می خوندی برای من مهم نیست. میخواستم بدونم که به طور کلی ...

من کلا ادبیات خیلییی دوست دارم ،علاقه م صرفا زبان نیست 

اما خیلی هم مطالعه ندارم تا زمانی که مجبور باشم