2777
2789
عنوان

چگونه مخ یک پسر پولدارو بزنیم 😂

112 بازدید | 11 پست

الان میان میگن پولدارا با پولداران همچین چیزی نیست بنظرم بارها دیدم ادمای پولدار با آدمای پایین تر یا متوسطا دوست شدن یا ازدواج کردن . ما خودمونم وضع مالیمون خوبه ولی نمیدونم چرا با هر پسری آشنا میشم وضع مالیش پایین تره دوس ندارم من 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما وضع مالیمون متوسط رو ب بالاعع بعد دوس پسرممممم خررررررپوووول ببین خرپولاااااااااا بعد مننننن نمیزاشتم چیزی بگیره واسم خودش یبار خیلی اصرار کرد ی عروسک فریتادم واسش یا یبار بحث پول افتاد نیاز داشتم میخواس بده بهم قبول نکردم آخر شروع کرد ب حرف زدن ک وظیفمه و قهر کرد🫠🫠💔خودم عادت ندارم و بدم میاد ا پسر مردم پول بگیرم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

برو تالارای لاکچری کمین کن شوهر اونجا زیاده 😂😂🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱