2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹.

@پسرفندوقیم‍

فداتبشم نازنینم

آریوان کوچولورو دعا کن 

منم برای شما ۵۰۰صلوات میگم استارتر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تو رو قرآن دعا کن انشالله پدرم ماشین سمند سورنشو همین روزا بفروشه و یه ماشین مدل پایین نو بخره و با پول ماشین و خونه ها رو بفروشه یه خونه ی بزرگ ویلایی شیک و نوساز و چهار خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم و خیلی عالی و با کلاس من و عزیزانم زندگی کنیم و انشالله فرش و یخچال و مبل و تخت خواب و میز تلویزیون خوب هم بخریم😭پدرم خیلی خسیس و بد دل😭😭..

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم).

مرسی قشنگم

دورت بگردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂