2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدر زمان مییره

94 بازدید | 9 پست

حالم خیلی بده دارم از قلب درد میمیرم میدونم خیلی تاپیک زدم ولی چیکار کنم...

زنداییم و دخترش ازم فیلم گرفتن وقتی رقتم سرقرار و تهدیدم کردن و کلی حرف بارم کردن  پس فردا برم شکایت کنم چقدر زمان میبره تا خودشون بفهمن و پیگیری شه؟اخه قبلا راجب یچیری شکایت کردم از یه نفر اصلا پییگیری نشد😞شهرمونم خیلی کوچیکه همه همو میشناسن پامو بزارم تو کلانتری و این چیزا قطعا یه اشنا میبینتم و میوفته تودهن همه ولی هی وویساشون ک تهدیدم کردن رو گوش میدم داغون میشم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
هرچیم که بشه بهشون باج نده برو شکایت کن

چقدر طول میکشه پیگیری کنن

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب آدمایی پیدا میشن. حتما پیگیری کن، مشاوره حقوقی بگیر. یه کاری کن هم برای اونا و هم برای بقیه‌ی فضول‌های شهر درس عبرت بشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

عجب آدمایی پیدا میشن. حتما پیگیری کن، مشاوره حقوقی بگیر. یه کاری کن هم برای اونا و هم برای بقیه‌ی فض ...

هرطور شده فردا باید برم‌پیش مشاور

ریدم به قبر پدر زنداییت اصلا بدن خودته می‌خوایی بمب بذاری توش منفجرش کنی به عن دایی چه ربطی داره حال ...

فردا میرم‌پیش مشاور وویساشم نشون میدم یجوری حرف زده هربار گوش میکنم قلبم تیر میکشه هی میگه ازت اتو داریم🙃