2777
2789
رفتم دکتر شماره چشممو گرفتم از باسلام سفارش داد

چند بود شماره چشت ؟و اینکه راحته ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتم دکتر شماره چشممو گرفتم از باسلام سفارش داد

سلام ببخشی من با ی کاربر کار داشتم میخواستم اسم ی پیج رو برام بفرستن میشه شما لطفا کمکم کنید من بلد نیستم تازه واردم ممنون میشم 

فصلی یعنی سه ماهه؟

اره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
2 و نیم خیلیییییی رحته

مهدیس خیلی ممنون میگم ممکنه لنز نصف بشه ؟دکتر خودش لنز میده بهم ؟بعد مشخصه تو چشت ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

2 و نیم خیلیییییی رحته

دیدت کامله باهاش ؟تا حالا شده اذیت بکنه. چشمتو ؟نرمه ؟

مهدیس خیلی ممنون میگم ممکنه لنز نصف بشه ؟دکتر خودش لنز میده بهم ؟بعد مشخصه تو چشت ؟

اره اگه مراقب نباشی نصف میشه 

دکتر خودش سفارش مبده ولی گرون میفته برات من اللن سه ساله دارم استفاده میکنم 550 سالینانه خریدم واقعا با کیفیته 

میگم میخوام برم دکتر تا یک سال میتوتم استفاده کنم ؟خسته شدم از عینک شماره چشمای تو چنده ؟

آره گلم ولی  روزی 8ساعت میتونی ازشون استفاده کنی بیشتر از اون مضره . میتونی وقتی میری بیرون لنز بزنی و وقتایی که خونه هستی میخوای فیلم ببینی یا هر کار دیگه انجام بدی عینک بزنی . 

اره اگه مراقب نباشی نصف میشه دکتر خودش سفارش مبده ولی گرون میفته برات من اللن سه ساله دارم استفاده م ...

مرسی راهنماییم کردی عزیزم