2777
2789

آزمونی که تنها امیدم بود

حالا من چه غلطی کنم خدایااا😭😭

هیچی ینییی

چی کار کنم

شغل دیگه خانوادم اجازه نمیدن

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

عزیزم..

منم پارسال همین کارارو کرده بودم و قبول نشدم..

امسال شد ولی نا امید نشو🫂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم..منم پارسال همین کارارو کرده بودم و قبول نشدم..امسال شد ولی نا امید نشو🫂

من نمیتونم بخونم دیگه 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
درسم خونده بودی برا آزمونت یا فقط دعا خونده بودی

درس هم خونده بودم

من نمیتونم بخونم دیگه

منم همین فکرو میکردم پارسال بعد قبول نشدنم 🥲 

ولی بعد عید دوباره دو سه ماه خوندم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

چقدر براش تلاش کردی؟ بار علمیت چقدر بوده؟ دعا خوبه چون به آدم امید و انگیزه میده ولی فاکتورهای قبولی چیزای دیگه اس

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

منم همین فکرو میکردم پارسال بعد قبول نشدنم 🥲 ولی بعد عید دوباره دو سه ماه خوندم

ن دیگه خدا میخواست میشد

عزیزم..منم پارسال همین کارارو کرده بودم و قبول نشدم..امسال شد ولی نا امید نشو🫂

مبارک باشه 

شما فقط خود کتاب هایی که گفتن خوندید ؟؟؟یا کلاسهای آزاد تست زدن رفتید ؟

ن دیگه خدا میخواست میشد

ای خدا دقیقا همون حرفایی ک من پارسال میزدم رو میگی😅

توکلت به خدا باشه عزیزم اگه دوس داشتی دوباره تلاش کن

مبارک باشه شما فقط خود کتاب هایی که گفتن خوندید ؟؟؟یا کلاسهای آزاد تست زدن رفتید ؟

ممنون عزیزم من استخدامی نبودم فرهنگیانم😅

ن دیگه خدا میخواست میشد

عزیزم. تایپیک شما رو ذخیره کرده بودم. خیلی ناراحت شدم 

ولی میدونید به دعا نیست. 

من هر چیزی رو دعا کردم نذر کردم اخرش نشد. 

امید وارم سال دیگه قبول بشین 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
راستش من نه به دعا اعتقاد دارم نه به تلاش بنظرم همه چیز رو خدا از قبل نوشته

ولی خدا به آدم اراده داده این که خدا اراده انسان رو سلب بکنه و جبری و بی انعطاف بهش زندگی ببخشه برخلاف فلسفه زندگیه 

خدا خودش میگه با دعا بلاها رو برگردونین آدمی که دعا میکنه دعاش جواب نگیره بهترشو بهش میدن این دنیا یا اون دنیا چون دعا برخواسته از اعتقاد و اعتماد به خداست و تلاش هم که کلا همه چیزه آدم چیزی جز اونچه تلاش میکنه نداره و حتی برای خدا اون آدمی که ذاتا مهربونه و اون آدمی که تلاش میکنه مهربون باشه بین این دو دومی برتره