2777
2789
عزیزم. تایپیک شما رو ذخیره کرده بودم. خیلی ناراحت شدم ولی میدونید به دعا نیست. من هر چیزی رو دعا کرد ...

خدا به من رحم نمی‌کرد حداقل به اونایی که گیخواستم کمک کتم رحم میکرد ولی خودش نخواست 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ولی خدا به آدم اراده داده این که خدا اراده انسان رو سلب بکنه و جبری و بی انعطاف بهش زندگی ببخشه برخل ...

کسی که اون دنیا رو ندیده که بیاد بگه که خدا جبران میکنه یا نه مام یه چیزایی شنیدیم فقط

تلاش هم بی فایده است خدا هر چی نوشته همونو اجرا میکنه 

من که ندیدم کسی با تلاش خالی بدون داشتن شانس به جایی برسه همیشه اون اشخاصی که موفقن شانس خوبی در همه زمینه ها داشتن بعدا که متوجه شدن شانسشون خوبه تلاش هایی هر چند بسیار کوچک کردن و به چیزهای بزرگی رسیدن

اوناییم که بد شانسن هر چی تلاش کردن به هیچ جایی نرسیدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که اون دنیا رو ندیده که بیاد بگه که خدا جبران میکنه یا نه مام یه چیزایی شنیدیم فقطتلاش هم بی فای ...

شانس اصلا دلیل علمی نداره که بهش اعتقاد داشت ولی بعضیا تصادفا هرکار میکنن خوب میشه که اونم تصادف و کار دنیا و شایدم حکمت خداست بعضیام کلا اشتباه تلاش میکنن و... 

ولی کلا چیزی به نام شانس وجود نداره 

و درسته خب مثلا تو این دوره زمونه یه بلاگر در آمدش از یه پزشک که همه بخاطر پولش میرن تجربی بیشتره و زودم بدون درآمد میرسه با تلاش کمتر 

ولی این وسط پولش اونقدر حلال نیست و خدا باید جبران کنه اینو

اون دنیا( باید) وجود داشته باشه و الا همه چیز میره زیر سوال