2777
2789
عنوان

لوازم تحریر ملودی کرومی مد شده چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 65 پست

مجبوریم بخریم

تمام کلاس دختر من پروفایل شون عکس تولداشون تم کرومی بود

کوله ها همه کرومی کفش ها لباس ها

همش هااا. بچه میخواد دیگه. من‌خبلی توجیه کردم این خوب نیست مد بودن خوب نیست و.. ولی در نهایت ی کفش کزومی خریدم. دیدم مدام نمیشه نه گفت🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه‌ندارم ولی اگر بچه دارشم براش همه چی ساده میذارم ک‌توکلاس کسایی ک ندارن حسرت نخورن ولی برای بیرون مدرسش هرچی بخواد میخرم خدا بچه هاتونو حفظ کنه براتون و بهتون برکت بده خیلی سخته بچه اونم مدرسه ای

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

زمان ما هم کیتی و السا و آنا و ... اینچیزا مد بود الآنم اینا مد شده برا بچه‌ها چیه از همه چی حرف در ...

وای السا و انا خیلی مد بود حتی اهنگ السا هم حفظ بودم یادش بخیر هرکی تو مدرسه وسایل السا و انا رو داشت پز میداد

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بابا ول کنید تروخدا اینا کارتونن معروف میشن وسایلشو میفروشن 

مثل دهه ۶۰ که رو همه چیز عکس جومونگ بود 

یا مینیون‌ها و… اینم مثل اونا

بچگونس خوشگله بچها دوست دارن دیگه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

وای السا و انا خیلی مد بود حتی اهنگ السا هم حفظ بودم یادش بخیر هرکی تو مدرسه وسایل السا و انا رو داش ...

دقیقا اکثرا السا و آنا داشتن ولی من اونو دوست نداشتم من همه وسایلم روشون کیتی بود حتی مامانمم عاشقش بود 😂

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بابا ول کنید تروخدا اینا کارتونن معروف میشن وسایلشو میفروشن مثل دهه ۶۰ که رو همه چیز عکس جومونگ بود ...

ولی جومونگ مال دهه ۶۰ نیست

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

اره یه عکس بود شیش تا پرنسس با هم بودنرو همه چی طرح اون بود 😂😂هنوزم من باکس پلاستیکیش رو دارم

من همین الان رو همون بالش که پراز پرنسس خوابیدم

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
دقیقا اکثرا السا و آنا داشتن ولی من اونو دوست نداشتم من همه وسایلم روشون کیتی بود حتی مامانمم عاشقش ...

من السا و انا و باب اسفنجی زیاد داشتم الان قفلی زدم رو هری پاتر 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )