بچها رابط من و عشقم شكراب شده هيچكدوممون به كات اعتقاد نداريم تو اين مدت كه خوب شديم ميگفت بدون هم نميتونيم ولى باز قهر ميكنه و جواب نميده البته از حرفام ناراخته ب قول خودش اينقد اذيت كرد تا خودم بعد هفت ماه كلنجار رفتن رابطمو تموم كردم اما دلم ميخاد بياد
بنظرتون كى مياد و اينكه من تمام راهارو به روش بستم ن شمارم داره ن هيچيمو تو ى شهر زندگى ميكنيم ايا امكان داره بياد(البته ما واقعا عاشق هميم)فقط اونقد از بودنم مطممئن بود كه ترس از دست داشتنمو نداشت الان اينكارو كردم بنظرتوت كى دلتنگيش ميزنه بالا؟؟؟؟
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به شدت دعواتون داره گلیاینکه چطور از هم جدا شدین
اصلا جدا نشديم حتى بلاك نميكرد فقط ميگف بخاطرت كارات رفتارات اينجوريم باهات بعضى حرفام قبلا ناراحتش كرده بود هزار بار عذر خاستم هم منم ديدم كه جواب نميده يهو رفتم