2777
2789

بچها رابط من و عشقم شكراب شده هيچكدوممون به كات اعتقاد نداريم تو اين مدت كه خوب شديم ميگفت بدون هم نميتونيم ولى باز قهر ميكنه و جواب نميده البته از حرفام ناراخته ب قول خودش اينقد اذيت كرد تا خودم بعد هفت ماه كلنجار رفتن رابطمو تموم كردم اما دلم ميخاد بياد 

بنظرتون كى مياد و اينكه من تمام راهارو به روش بستم ن شمارم داره ن هيچيمو تو ى شهر زندگى ميكنيم ايا امكان داره بياد(البته ما واقعا عاشق هميم)فقط  اونقد از بودنم مطممئن بود كه ترس از دست داشتنمو نداشت الان اينكارو كردم بنظرتوت كى دلتنگيش ميزنه بالا؟؟؟؟

چجوری بیاد وقتی همه راه ها رو بستی؟ 

خب یه راه باز کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت مطمعن بشه دیگه به حد قبل گرفتارش نیستی

حتما پستهای دکتر اسلامی رو ببین

میگه در عشق یک قدم تو یک قدم اون 

تا تعادلِ این پل ارتباطی برقرار باشه

هرکدوم زیاده روی کنه امکان سقوط هست

کاربر سال۹۷م
هروقت مطمعن بشه دیگه به حد قبل گرفتارش نیستیحتما پستهای دکتر اسلامی رو ببینمیگه در عشق یک قدم تو یک ...

تمام راهارو بستم بنظرت ى راه باز كنم بعد چند ماه مياد؟؟؟اخه اون به بودنم مظمئت بود

بستگی به شدت دعواتون داره گلیاینکه چطور از هم جدا شدین

اصلا جدا نشديم حتى بلاك نميكرد فقط ميگف بخاطرت كارات رفتارات اينجوريم باهات بعضى حرفام قبلا ناراحتش كرده بود هزار بار عذر خاستم هم منم ديدم كه جواب نميده يهو رفتم

تمام راهارو بستم بنظرت ى راه باز كنم بعد چند ماه مياد؟؟؟اخه اون به بودنم مظمئت بود

اونی که بخوادت با یه اکانت فیک

از هر طریقی بهت ثابت میکنه بی تو نمیتونه

ولی اگه این بارم چراغ سبز ببینه باز میگه دیدی گفتم بی من نمیتونه

گرفتارمه بیچارمه بی من میمیره 

این رفتنی نیست

وای من چقد تک و خاصم

کاربر سال۹۷م
اونی که بخوادت با یه اکانت فیکاز هر طریقی بهت ثابت میکنه بی تو نمیتونهولی اگه این بارم چراغ سبز ببین ...

و من احساس ميكنم الان بهترين كارو كردم و اينكه اون متوجه از دست دادن من ميشه درسته؟؟؟؟؟؟