2777
2789

دختره دندان میخونه، من پرستاری 👀

قبلا دبیرستان همکلاسی و هم‌سطح بودیم 🙂

امسال دانشگاه یکم نگاه بالا به پایین بهم داره

خب به رشته ام علاقه ندارم. انصراف میدم، میخوام کنکور بدم پزشکی یا دندان قبول شم🥲❤️ با اکانت فیک به دوستم پیام دادم که مشاوره بده و راهنمایی کنه، خب مشاوره داد و گفت از کجا منو پیدا کردی چون نه آیدی میذارم نه کسی آنچنانی منو می شناسه

حس می کنم بهم شک برده که بهش پیام دادم😶

منم گفتم دوستات معرفیت کردن. گفت کیا؟ منم گفتم دوست فلانی(اسم خودم گفتم)

البته هنوز نمیدونه انصراف قراره بدم، اتاق بغلی خوابگاهمون هس ولی خب بالاخره می فهمه مطمئنا چون سال بعد نتایجم میاد😄

نمی دونم حس عجیبی پیدا کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتامون قبلا در یه سطح بودیمکنجکاو شدم بدونم چطور یهو از 25000 به 1000 رسید

اطلاعات کافی بهت داد ؟

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
پیام ندم بعد اون موضوعاونوقت تابلو نمیشه؟

نه دیگه کافیه تا همین جا هم ضایع بوده

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
وا چیزی نگفتم کهمگه بقیه همو برای دیگران پیشنهاد نمیکنن؟

کشدار بشه میگم