2777
2789

شغل و درآمد خوبی داره خونه داره ماشینش پژو پارسه میشه گفت با تلاش خودش بوده چون خانواده‌اش پولدار نیستن به نظر پسر کاری میاد

این دوتا دلیل برای رد کردنش منطقیه؟

یکی اینکه کلا خودش و خانواده‌اش پایین شهر زندگی کردن بزرگ شدن از اون منطقه دعوایی بودن و اینا شنیدم تصوری ندارم قراره چجوری باشن خیلی باهاشون آشنا نشدم و آشنایی ندارم

دومی دلیل اینه که خواهرش عروس خالمه و گاهی با خانواده خاله به چالش میخورن درگیری پیش میاد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرار کن فقط

خب بابت کدوم دلیل؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پارس خودش نماد لاتیه😂

نه ببین تو ظاهرش و رفتارش اصلا لاتی نیست

حالا اینکه بعدا چی باشه رو نمیدونم

ولی سر و سنگین بود تقریبا 

نه

چی نه

اره از بی منطقی بالاتره، پایین شهر شاید ده سال یکبار دعوا توش رخ بده، واسه دومی هم خب شاید خاله ات و پسرخاله ات دختره رو اذیت میکنن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اگع نمیخایش دنبال دلیل بیخودی اره

صرفا میخوام نظر بقیه رو بدونم

ولی هیچکدوم از دوتا دلیلم بیخودی نیستن اتفاقا مهمن و میتونن رو ازدواج و زندگی مشترک تاثیر بذارن