2777
2789
عنوان

همیشه فکر می‌کردم PMS یه چیز ادایی و الکیه تا اینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست
تخاک گذاریم حال خوب میاره لعنتی😂من اون تایم بهتشمه😂

😂

ولی کاش میتونستم رحممو در بیارم 

موقعی که خواستم بچه دار بشم بذارم سر جاش

بعد دوباره در بیارمش

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

😂ولی کاش میتونستم رحممو در بیارم موقعی که خواستم بچه دار بشم بذارم سر جاشبعد دوباره در بیارمش

فقط برا بچه نیست اخه 

رحم نداشته باشی هورمونی بهم می‌ریزی پیر میشی صورتت چروک‌میشه بدن شل میشه و...

خلاصه قدرشو بدون😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش این دوره تموم شه از خوده درد پریودی بدتره همش آرزوی مردن دارم اسم متوفی هارو تو بهشت زهرا سرچ می ...

😢😢😢😢😢

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
فقط برا بچه نیست اخه رحم نداشته باشی هورمونی بهم می‌ریزی پیر میشی صورتت چروک‌میشه بدن شل میشه و...خل ...

همین الانم بخاطر پریود دارم پیر میشمممممممم

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

همین الانم بخاطر پریود دارم پیر میشمممممممم

خیلی از خانوما هستن هزار دکتر میرن جلوی یائسگی رو بگیرن 

هر جیز خدا یه حکمتی داره... 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

خیلی از خانوما هستن هزار دکتر میرن جلوی یائسگی رو بگیرن هر جیز خدا یه حکمتی داره...

موافقم باهات

ولی خیلی سخته🥲

من بعد چند سال هنوز عادت نکردم بهش

موافقم باهاتولی خیلی سخته🥲من بعد چند سال هنوز عادت نکردم بهش

مبدونم عزیرم سخته من خودم هر ماه یسری علائم جدید دارم در حدی که یه هفته قبل پریود مثل حامله ها ویار دارم نمیتونم غذا بخورم تهوع دارم از بوی غذا حالم بد میشه پادرد و....

مبدونم عزیرم سخته من خودم هر ماه یسری علائم جدید دارم در حدی که یه هفته قبل پریود مثل حامله ها ویار ...

اینکه بیرون رفتن سخته

هر شلواری رو نمیتونم بپوشم چون سخته هم تحمل نوار بهداشتی هم تحمل شلواری که با خود نوار بهداشتی سر ناسازگاری داره(راحت نیستن کنار هم)

اینکه روزای اول وقتی میخوای از جات بلند بشی استرس میگیری که الان چطوری خودمو به سرعت نور برسونم سرویس بهداشتی

...

درد و دل زیاد دارم درمورد پریود😂😭

ولش کن اینو

راستی فکر کنم منتظر نی نی هستی 

درسته؟

اینکه بیرون رفتن سختههر شلواری رو نمیتونم بپوشم چون سخته هم تحمل نوار بهداشتی هم تحمل شلواری که با خ ...

ازه خب سخته ولی مزایای خوبی داره😁

اره عزیزم☺️