2777
2789

راسته؟

من مجدد کنکور دادم برا دندون چون مامایی رو دوس ندارم😭خیلی استرس دارم 

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا دیدی خبرش رو؟

اطلاعیه سنجش یه پسرو میگف

سلام ماما هستم دوستان هر سوالی راجب بدن خودتون دارید بپرسید تا بهتون جواب بدم 💜من اینجام تا به دختران سرزمینم کمک کنم💖اصلا من ماما شدم چون دل دخترای مملکتم اشوب بود

ترازت چند شده؟

9700

شب ۳ همه خوابن

میگم راسته؟

اانسان روانی میشه . من انقد سر هر مرحله کنکور امسال بهن فشار اومد با ۲۲ سال سن معده و اعصابم واقعا م ...

منم پارسال تو همین شرایط بودم

ولی خب یهو دلم هیجان این شکلی خواست😂

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...