2777
2789

خودم رشتم روانشناسیه دیگه کتابام از نوع دیگست 😂

واقعا گاهی احساس متفاوت بودن نمی‌کنید با بقیه؟ 

رفیقام تو جمعاشون راجب دوست پسراشون و مدل میکاپ و پیج های لباس حرف میزنن من ساکتم 

چون بیشتر دوست دارم راجب کتابایی که خوندم صحبت کنممم

کلا هیجان فعالی دارم و دوست دارم یکی باشه کتابایی که من خوندمو خونده باشه دوتایی بشینیم حساابیییی راجب احساساتمون موقع خوندن اون کتاب و نظرمون راجب شخصیتا و فضای داستان حرف بزنیم 

یبار تو فضای مجازی یه کلیپ دیدم بوک دیت بود، (دو نفر یه کتاب مشترک با خودشون آورده بودن سر قرار بخونن و راجبش حرف بزنن) خارج بودا ولی خیلی دلم خواست 

یا گاهی خیلی دوست دارم یه انجمن کتابخوانی باشه توش شرکت کنم ولی بعید میدونم اطرافمون همچین چیزی باشه 

کلا دوست دارم با دخترایی که سلیقه کتابی یکسانی داریم حرف بزنم 

حس میکنیم میتونیم دوستای خیلی خوبی باشیم و ارتباط خوبی بگیریم 🥲

دعا کنید یه همچین رفیقی واسم پیدا بشه خسته شدم انقد احساس تفاوت کردم 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناتوان

کتابیه که میخوام این ماه بخرمممم 🥹✨

قشنگه؟ جذابیت داستانیش تو کل کتاب هست یا فقط انتهاشه؟ 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

وای چقدر مثل منیییی

چندسالته ؟

سیسی ما مال این دنیا نیستیم بیا بریم 😭😂

عاشقتم که همچین جایی ساختی

حقیقتش منم همینطورم ، تو دنیا و جایی که همه ی دوستام دارن درباره ی استایل و مد روز و میکاپ حرف میزنن من دنبال یکیم که مثل خودم باشه و آخرشم غر میزنم که چرا تنهام😭🤣

از نظر من کتاب های ناتوان ، هردو در نهایت می‌میرند ، کتابخانه نیمه شب ، از اول تا انتها در نهایت و کتاب های توی این ژانرها خیلی گاد و قشنگ و خوبن 

Because you and I , we were born to die                  عضو رسمی بتمن های سایت :)

چیا خوندی؟

روانشناسی که رشتمه، کتاب تاریخی هم خیلی دوست ندارم 

وگرنه تو بقیه ژانرها میخونم 

کتابای فریدا مک فادن (جنایی)، کتابای فردریک بکمن (رمان الهام بخش و پر از امید) 

کتابایی شبیه کتابخانه نیمه شب و... 

کلا پراکنده میخونم 

وای دقیقا منم همینم عاشق شخصیت های کتاب میشم عاشق کتاب و رمان و کتاب های دارک رومنس

بیا قبول کنیم

دارم رومنس های جدید واقعا چرت شدن

Because you and I , we were born to die                  عضو رسمی بتمن های سایت :)