بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سایناشور درد داره. البته بیکینی رو زایلاپی میزنم هیچی حس نمیکنم. به نظرم پایینای ساق پا واقعا درد داره ولی سخته زایلاپی بزنم چطوری بشورم اونجا.
من تشبیهش میکنم به هزاران آمپول. فقط صلوات میفرستم تموم شه. سرجمع یه ربعم نمیشه خوبیش اینه.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
منم سایناشور میرمانقدری بادش شدیده که ابدا دردی حس نمیکنمفقط بعدش به شدت ورم میکنم و قرمز میشم
آره بادش خیلیه میلرزم از سرما.
من درد حس میکنم به جاش بعدش نه ترمیم کننده میزنم نه هیچی نه قرمز میشم نه تورم. واسه هرکی یه جوره لابد.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
خیلی کوتاه باید تحمل کنی. شایدم مثل اون کاربر هیچی حس نکنی. ولی من که واقعا از نتیجه راضی امممممم. ارزششو داااره.