2777
2789
عنوان

مامانم

158 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من یک مامان خیلی پایه و مهربون دارم که مث خواهر و رفیقمه و یک دخترخاله خیلییی صمیمی دارم اما رفیق قدیمی ندارم و حسرتشو میخورم اما بقیه دارن چیکار کنم بقیه تاپیکامم راجب همینه(اما یک رفیق صمیمی دارم که یکساله باهاش دوستم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما دختر خالم رفیق ۱۲ساله داره من ندارم

داره که داره مگه به سن دوستی هست؟ یهو یکی پیدا می‌کنی انگار ۱۰ ساله باهاش دوستی چه ربطی داره

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
چقدر در ارتباطین هر روز چت میکنین

نه هر روز نیست گاهی به دو یا سه هفته هم میشه خبری از هم نداریم یهو زنگ میزنم یا من زنگ میزنم دیگه تا ۲ یا ۱ ساعت صحبت میکنیم میرم خونشون گاهی میاد خونمون ولی دوستی به هر روز چت کردن و هر روز زنگ زدن نیست به سن نیست که

پس به چیه

یعنی فکر می‌کنی دوستی که ۱۲ ساله هست بدون عیب و نقصی هست؟ من دوست چندین ساله داشتم یهو ول کرد رفت! دوستی به این چیزا هست مگه یعنی اگه با یه نفر ۱۲ سال باشی دوست صمیمیته نه بخدا ممکنه اصلا احساس راحتی هم باهاش نکنی دوست کسی هست که باهاش احساس راحتی بکنی بهت احترام بذاره تخریبات نکنه حسود نباشه تو هم در قبالش همینطور برای همدیگه خوب بخوانید و از ته دل بد اون یکی رو نخواید! به این نیست هر روز برید بیرون ، من از پارسال تا امسال کلا سه بار دوستم رو دیدم بخدا! بیشتر جاها می‌خوام برم نمیتونه بیاد یا اون جایی بخواد بره من نمیتونم برم ولی با کس دیگه ای هم برم نمیگم دوست صمیمیم عوض شده دوست صمیمی من همونه که احترام می‌ذاره و احترام گذاشتم بدم نخواست مسخره ام نکرد! دوستی هیچوقت به سن نیست اصلا ربطی نداره بخدا دوستی های ۱۳ ساله میبینی که برای همدیگه خرابی میکنن

وولی هر روز که بهم زنگ نمیزنیم

عزیزم مگه باید هر روز به هم زنگ بزنید؟ مگه باید هر روز برید بیرون عشق و حال؟ مکه باید همه جا باهات باشه؟ چند سالته؟ 

من دوستم میگم اصلا نزدیکه ۱ سال کامل فقط سه بار همدیگه رو دیدیم بخدا و شاید ۲ یا ۳ ماهی یه بار زنگ می‌زدیم یه خبری از هم بگیریم مهم وفاداری به دوسته 

یعنی فکر می‌کنی دوستی که ۱۲ ساله هست بدون عیب و نقصی هست؟ من دوست چندین ساله داشتم یهو ول کرد رفت! د ...

درسته حق باشماست شاید منی که یک رفیق یک ساله دارم صمیمی تر از رفیقای ۱۰ساله دیکران باشم

درسته حق باشماست شاید منی که یک رفیق یک ساله دارم صمیمی تر از رفیقای ۱۰ساله دیکران باشم

دقیقا رفاقت داخل دل و جون آدم شکل میگیره وابسته میشه طرف اصلا ربطی به زنگ زدن و بیرون رفتن نداره