2777
2789
عنوان

عشق بچگیتون

55 بازدید | 6 پست

به عشق بچگی اعتقاد دارید؟ خیلی بچه که بودم  با یه پسری دوست بودم، بعد مثلا فیلم و اینا برای تولد اون سالم که گرفته بودن اونم بود بعد رفتاراشو که می دیدم، واقعا با اینکه سنمون کم بود شبیه جنتلمنا رفتار می کرد، پسر همکار مامانمه، مامانم همش بهم میگه تو خیلی اسکل بودی همون موقع هم ازت خوشش می اومد 🤣ولی من اصلا هیچی نمی فهمیدم بعد اون ویدیو تولد رو که دیدم دیدم مامانم بی راهم نمی گه خیلی هم بچه نبودیم البته تو ۱۳،۱۴سال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دوستم داره خانوادش مخالفن

به نظرم به خانواده هاتون رو ندین اگه واقعا همو دوست دارین و وفادارین

البته یکی از فامیلامون اینکارو کردن مامان دختره همش می رفت از دست دخترش به خاطر دلایل مختلف هی شکایت می کرد ولی همشون بهونه بودن با ازدواجشون مخالف بود

به نظرم به خانواده هاتون رو ندین اگه واقعا همو دوست دارین و وفادارینالبته یکی از فامیلامون اینکارو ک ...

من برام رضایت خانواده شرطه بدون احترام پامو تو خانوادشون نمیخوام بزارم اینکه راضی نباشنو دوست ندارم خودشم براش مهمه همه چی به خیر و خوشی تموم شه

من که اگه بتونم کلا باید دوران نوجوونی و بچگیمو از زندگیم پاک کنم🤣 همین پسره همش بهش می گفتم بزرگ شیم میای با هم ازدواج کنیم این پیشنهادو به پسر عمومم دادم این پسره با مرام بود همش می گفت حالا تا بزرگ شیم انشالله پسر عموم با بی رحمی تمام می گفت برو گمشو😂