2777
2789
عنوان

به نظرتون برم خونه پدرشوهرم؟

1156 بازدید | 88 پست

سلام دوستان.من۹ساله ازدواج کردم شهرستان زندگی میکنم اما خونواده شوهرم تهران هستن.وقتایی که میرم خونشون با روی باز ازم استقبال نمیکنن.یه پسره شیطون دارم همش این طفلی رو میکنن بهونه و ناراحتیشونو از حضورم نشون میدن.الان یک ساله نرفتم خونشون.اونا هم با بی میلی تعارف میکنن که برم.به نظرتون برم؟شوهرم اصرار داره بریم

🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو. و پیش شوهرت عزیز باش. بقیه رو بیخیال  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

من کل تاپیکارو میرم و نظر میدم و مشکلات بندگان خدارو به صورت ناشناس حل میکنم 😄

گلم خونواده شوهرتن بالاخره.  بالا بری پایین بیای باید واسه زندگی خودت باشون رفت و آمد داشته باشی

از طرفی هم شوهرم احساس میکنه دارم از خونوادش جداش میکنم در صورتیکه اصلأمن همچین آدمی نیستم

پس حتما. برو.  و. اصلا. غر نزن. یا ناراحتییتو نگو. بزار.  رفتار خانوادشو. ببینه.       اگه نری   باز تو دلش  فکر میکنه. از خانوادش جداش کردی.            

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩