2777
2789

اکستنشن منطورم

چطدرین

بدرد نخورن یا نه و اینکه کم پشت هستن یا پرپشت

بخرم یا نه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

به درد من که نخورد سردرد میشم پنسش خیلی سفته و بهم هم نمیاد ولی پرپشته

ممنون گلم

اکستشنن ۹۰ سانتی چی گرفتی واسه مو اونم پنسش اذیت؟

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلماکستشنن ۹۰ سانتی چی گرفتی واسه مو اونم پنسش اذیت؟

خواهش عزیزم آره فرقی نمیکنه پنس هاشون یکین ولی یه مدل چتری هست تل داره اون فک کنم پنس نداشته باشه خیلی خوبه 

❤️____♡___.من همون گلیم که رد برف روش نشسته ___♡_💜__.
من گیره ای دارم عالییییییی

گلم میشه عکس خودش رو دست بفرستی مرسیی

خواهش عزیزم آره فرقی نمیکنه پنس هاشون یکین ولی یه مدل چتری هست تل داره اون فک کنم پنس نداشته باشه خی ...

فدات  مرسی

به درد من نخورد اصلا نمیشه استفاده کرد خیلی تابلو بد میشه

خودمم همین فگرو میکردم