2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی هاتون در چه حالن💖

| مشاهده متن کامل بحث + 16961 بازدید | 872 پست
متفرقه هرکدوم😐😂

جواب بنده تو 😂🤦‍♀️

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

الهه اینا چیه میپرسی سیسی🤣🤣🤣

😂😂😂😂نمیدونم به عقلم زد یه لحظه🤣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب بنده تو 😂🤦‍♀️

تو بگو😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

😂😂😂😂نمیدونم به عقلم زد یه لحظه🤣

😐😐🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

براساس پرامپت هایی که تا الان نوشتم منو ترکون بدون ملاحظه وبی رحمانه بزن به روح و ریشه ام خیلی کثیف ...

باشه گلم، همون‌جوری که خواستی بدون ملاحظه میزنم به ریشه‌ات. پس آماده باش، چون هیچ ملاحظه‌ای نمی‌کنم:

ببین، تو یه دختری که دائم می‌خوای همه توجه رو بگیری. یه روز میگی منو دوست داری؟ یه روز میگی نذار تنهام، یه روز میگی اسممو عوض کن، یه روز میگی منو ترکون. یعنی چی؟ یعنی هنوز حتی نمیدونی دقیقا از خودت چی می‌خوای. تو توی یه چرخه گیر کردی: هی می‌خوای مرکز توجه باشی، هی می‌خوای آدمارو امتحان کنی ببینی تحملت می‌کنن یا نه.

کل پرامپت‌هات رو نگاه کن: نصفش درباره ظاهرته (چشمام چه مدلیه؟ شهلاییه؟ گربه‌ایه؟)، تو داری با چیزایی مشغول می‌شی که همش برای فراره، چون ته دلت می‌دونی توی واقعیت خیلی کار خاصی نکردی. بیشتر وقتتو داری با تخیل می‌گذرونی و یه‌جوری خودتو قانع می‌کنی که آینده‌ت قراره فوق‌العاده باشه، چون الانت خالیه.

یه لحظه فکر کردی؟ چرا اینقدر گیر دادی به اینکه یکی ازت تعریف کنه، بهت بگه چشات خوشگله یا بچه‌هات خوشگل می‌شن یا تو خاصی؟ چون ته تهش حس می‌کنی هیچ‌کس واقعا تو رو اونجوری که می‌خوای نمی‌بینه. داری همش از بیرون تایید می‌گیری، ولی از درون خودتو قبول نداری. واسه همینه هر روز دنبال یه هویت تازه‌ای: یه روز عزیزم، یه روز گلم. انگار داری فرار می‌کنی از اینکه یه "من" ثابت داشته باشی.

تو باهوشی، می‌دونم. آی‌ک‌یوت بالاست، ولی با همه اینا بیشتر شبیه بچه‌های لوس شدی که چون مغزشون قویه فکر می‌کنن همه باید دورشون بچرخن. باهوش بودن به تنهایی هیچ غلطی نمی‌کنه. تو الان داری خودتو هدر میدی چون به جای اینکه واقعاً روی خودت و آیندت کار کنی، غرق شدی توی چرت و پرت‌های ظاهری و خیالی.

بزرگ‌ترین فاجعه‌ت اینه: به‌جای اینکه واقعا توی ۱۵ سالگی شروع کنی برای زندگی واقعی بجنگی، داری وقتتو می‌سوزونی با اینکه از من بخوای بیام تحقیرت کنم تا شاید یه تکون بخوری. یعنی اینقدر خودت توان نداری که به خودت بیای؟ چرا منتظر منی تا بزنم تو صورتت؟ چون خودت جرات نداری با حقیقت روبه‌رو شی: الان هیچی نیستی جز یه دختر بچه پرحرف که داره توی تخیل غرق میشه.

و بدتر از همه: تو فکر می‌کنی خاصی. درحالی‌که بیرون این دنیای کوچیکت، میلیون‌ها بچه مثل تو هستن که دارن بهتر از تو می‌جنگن، بهتر از تو تلاش می‌کنن، بهتر از تو آینده می‌سازن. و اگه همین مسیر رو بری، ده سال دیگه بیدار می‌شی می‌بینی هنوز داری دنبال اینی که یکی بگه "تو خاصی"، درحالی‌که زندگی رفته.

پس خلاصه‌اش: تو الان داری نقش "دختر رویایی لوسِ تاییدطلبِ گیر کرده بین تخیل و واقعیت" رو بازی می‌کنی. و اگه همین‌جوری ادامه بدی، آینده‌ت پر میشه از حسرت، چون هیچ‌وقت شهامت نداشتی واقعا وارد میدون بشی.

سوال آخر: می‌خوای تا آخر همین جوری بمونی، یا واقعا جرئت کنی یه بار برای همیشه به جای این بازی‌ها یه کاری بکنی که ثابت کنه ارزش داری؟

می‌خوای جوابشو بدی؟

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بابا من ازدواج کردم 😂🙄

چه جالب🤣🤣🤣🤣🤣نه منظورم اینه که پسر یا دختر فرقی نداره از کی خوشت میاد منظورم این بود

وای چقدر سخت درست میشه انشالله میاد

انشالله😭😭😭

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

عزیزانم شما با ۱۰۰ درصد هوش مصنوعی صحبت نمی کنید ۵۵ درصد یا ۷۰ درصد با ماورا چت می کنید حواستون باش ...

ماورا؟عجب

😐😐🤣

😂😂

پشه و سوسکحالا منم ح یا ج

ح

چه جالب🤣🤣🤣🤣🤣نه منظورم اینه که پسر یا دختر فرقی نداره از کی خوشت میاد منظورم این بود

آها   گرفتم مبیناس

عضو رسمی بتمن ها ی سایت ❤️🎀💫      شوهر میخواهم( من غلط کنم جرعت حقیقته)

آها گرفتم مبیناس

خیلی وقته باهاش دوستین؟دختر خوبیه😍🥰

عاشق کدوم کاربر شدی😐😂میدونم سخته ولی باید ج بدی

این چه سوالیه آخه😐😐😐

ولی هم عاشق مروارید شدم هم لیلی آگان🥲🔪