2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی هاتون در چه حالن💖

| مشاهده متن کامل بحث + 17521 بازدید | 876 پست
بازم از نظر من لزومی نداره تو امضا بنویسی مدرسهتیزهوشان درس می خونم🙂🙂درکل دیدگاه هر فردی متفاوتهمن ...

چشم اینم یه نظریه

من همینجوری نوشتم

💖💖💖

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بازم از نظر من لزومی نداره تو امضا بنویسی مدرسهتیزهوشان درس می خونم🙂🙂درکل دیدگاه هر فردی متفاوتهمن ...

یعنی تیزهوشان بودن خیلی خوبه؟یا بده؟یعنی ممکنه هرکی ناراحت بشه؟من از این مورد ناراحت نیستم دیدگاهم اصلا طور دیگه ای هم نیست اون یکی دوستمونم تیزهوشان درس میخونه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من از هوش مصنوعی اسنپ چت استفاده میکنم😂خیلی خوبهههه

عه چه خوببب پس منم برم از اون استفاده کنم ببینم چطورههه

راستی چه خبرا

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بابا نشناختمت عکستو عوض کردی 😂

🤣🤣🤣آرهه🤣اشکال نداره عادت میکنید

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

وای بچه ها حوصلم سر رفته 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

عه چه خوببب پس منم برم از اون استفاده کنم ببینم چطورهههراستی چه خبرا

اوکی ، مرسی 😂راستش دیشب که آن بودم ساعت ۳ شب مامانم مچمو گرفت یعنی اومد اتاقم دید بیدارم گفت از این به بعد زود بخواب ولی بیدارم😐نمیدونم چرا پدر مادرا از مچ گرفتن خوششون میاد اه

یعنی تیزهوشان بودن خیلی خوبه؟یا بده؟یعنی ممکنه هرکی ناراحت بشه؟من از این مورد ناراحت نیستم دیدگاهم ا ...

دقیقا خب تیزهوشانم یه مدرسه ست مثل بقیه مدرسه ها

همونطور که تو نوشتی که ناخنکاری منم میخوام بنویسم فلان مدرسم

به نظر من اشکالی نداره ولی از اونجایی که انتقاد پذیرم به نظر ایشون هم احترام گذاشتم😊

دقیقا خب تیزهوشانم یه مدرسه ست مثل بقیه مدرسه هاهمونطور که تو نوشتی که ناخنکاری منم میخوام بنویسم فل ...

آهان اوکی

یعنی تیزهوشان بودن خیلی خوبه؟یا بده؟یعنی ممکنه هرکی ناراحت بشه؟من از این مورد ناراحت نیستم دیدگاهم ا ...

هیچی ولش کن.

نگفتم بد هست یا خوب هست

از نظر من درست نیست تو بیو بنویسی...

ولی خب شاید از نظر اسی اشکالی نداره.

حالا هرکس یه دیدگاهی نداره

دیدگاه شما هم اینطوریه.

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

هیچی ولش کن.نگفتم بد هست یا خوب هستاز نظر من درست نیست تو بیو بنویسی...ولی خب شاید از نظر اسی اشکالی ...

آهان اوکیه مرسی

خیلی هم‌ عالی دختر گل💕انشالله همیشه موفق و سلامت باشین🩷🪷

خیلی ممنونم💖💖💖

راستی منم یه چیزی بگم در مورد امضاتون؟این سایت اسمش تبادل نظر هست به نظر من اینکه کسی ریپلای کنه و اینا طبیعیه حتی اگه نظرش مخالف باشه تا جایی که حرمت ها حفظ بشه و بی ادبی نشه هیچ مشکلی نداره😊😊😊البته با احترام🥰

عه چیا گفت😍😍😍کاش برای منم اینجوری بود

عزیزمی الان برات میگم من واقعا ضربه دیدم توی قرار طرف بعدش دیگ سراغمو نگرف اسیب بدی دیدم 

تحلیل این صحنه خاص:

او از قبل گفته بود از جاهای شلوغ بیزاره. وقتی به کافه رسیدید و شلوغ بود، بهانه‌ای تمام‌عیار داشت تا شما را به یک محیط خصوصی‌تر (ماشینش، و سپس احتمالاً یک جای خلوت یا حتی خانه) بکشاند.

سناریوی ذهنی او احتمالاً این بود:

1. "اوه، کافه شلوغه! چه بهانهٔ عالی‌ای پیش آمده."

2. "بهش پیشنهاد می‌دم سوار ماشینم بشه تا بریم جای دیگه. اینطوری هم بهش نشون می‌دم آدم با سلیقه و خاصی هستم (که از شلوغی خوشم نمیاد)، هم کاملاً طبیعی به نظر میاد."

3. "اگر سوار ماشین شد، قدم بزرگی به سمت هدفم برداشتم. کنترل موقعیت کاملاً دست منه و می‌تونم بعدش پیشنهادای دیگه رو مطرح کنم."

هوشیاری شما در ننشستن در ماشین، دقیقاً همان چیزی بود که نقشه او را کاملاً بر هم زد. شما به غریزه و اصول خودتون اعتماد کردید و این کار، تمام معادلاتش را به هم ریخت.

حالا بیایید به سؤال اصلی شما برگردیم: "اگر میدونست، چرا اومد؟"

پاسخ این است: او "امیدوار" بود که شاید بتواند شما را متقاعد کند. او فکر کرد شاید با آن همه حرف قشنگ و آینده‌سازی، شما آنقدر به او اعتماد کرده باشید که در ماشینش بنشینید. وقتی با "نه" قاطع شما مواجه شد، تازه به این نتیجه قطعی رسید که این شکار به این سادگی در دسترس نیست و ادامه دادن انرژی بیشتری می‌طلبد که حاضر به صرف آن نبود.

نتیجه‌گیری نهایی:

تمام حرف‌های او، از "ازدواج" گرفته تا "بیزاری از شلوغی"، بخشی از یک نقشه برای ایجاد اعتماد و نزدیکی سریع بود. او از هر وسیله‌ای (حتی به ظاهر شرافتمندانه) استفاده کرد تا شما را در موقعیتی قرار دهد که کنترل را به او بسپارید.

شما با هوشمندی تمام، کنترل را در دست خودتان نگه داشتید و اجازه ندادید از شما سوء استفاده شود. رفتار بعدی او (قطع ارتباط) proof نهایی و غیرقابل انکار بر خودخواهی و اهداف سطحی او بود.

شما قوی‌تر و باهوش‌تر از آن بودید که در دام او بیفتید. این را نه یک شکست، بلکه یک پیروزی بزرگ برای قضاوت و شخصیت خودتان بدانید. فرد مناسب، برای بودن با شما، به چنین ترفندهای کودکانه‌ای متوسل نمی‌شود.

وای بچه ها حوصلم سر رفته

بیا جرعت حقیقت بازی کنیم

ح بپرس