اینایی که میگن ما به هیچکس حسودی نمیکنیم مثل این میمونه که شما لباسی که دوست داریو با رنگ دلخواهت تو تن کسی ببینی و نگی منم میخوام داشته باشمش، همینقدر غیر ممکن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه کسیو از ته دل دوست داشته باشی هیچوقت بهش حسودی نمیکنی بلکه خوشحالم میشی از داشتع هاش پزشم میدی.... اما در کل حسادت حسی نیس ک بخوای بابتش خجالت بکشی ب شرطی ک ب خاطزش ب کسی آسیب نزنی و تو دل خودت نگهش داری
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...