2777
2789
عنوان

با این جمله موافقین

226 بازدید | 24 پست

اینایی که میگن ما به هیچکس حسودی نمیکنیم مثل این میمونه که شما لباسی که دوست داریو با رنگ دلخواهت تو تن کسی ببینی و نگی منم میخوام داشته باشمش، همینقدر غیر ممکن

نظرتون چیه؟

خودت باش مثل بقیه هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کسیو از ته دل دوست داشته باشی هیچوقت بهش حسودی نمیکنی بلکه خوشحالم میشی از داشتع هاش پزشم میدی.... اما در کل حسادت حسی نیس ک بخوای بابتش خجالت بکشی ب شرطی ک ب خاطزش ب کسی آسیب نزنی و تو دل خودت نگهش داری

نظرم اینه: کافر همه را به کیش خود پندارد!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه حسودی داریم یه غبطه داریم 

حسودی ینی اتیش گرفتی که اون لباس مورد علاقتو داره دوس داری لباسشو بدزدن یا گم شه که فقط اون شخص اون لباسو نداشته باشه 

غبطه یعنی توام دوس داری مثه اون لباسو داشته باشی 

باشه عیسی مسیح شما کلا هیچ بدی ای درونت نیست😂

پس بگو تاپیک زدی که فقط تایید بگیری!

خود گویی و خود خندی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
غبطه خوردنه این من حسودی کردم نمیگم نکردم ولی خیلی کم خیلی کم چون واقعا به نظرم ارزشش نداره

منم دقیقا کردم ولی خب خیلیا ارزشش رو نداشتن متوجه شدم

کلا منظورم از این تاپیک اونایین که میگن ما تا حالا حسادت نکردیمه

خودت باش مثل بقیه هست