2777
2789
عنوان

با این جمله موافقین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست
منم دقیقا کردم ولی خب خیلیا ارزشش رو نداشتن متوجه شدمکلا منظورم از این تاپیک اونایین که میگن ما تا ح ...

خب نمیشه هرکسی یه بارم حسادت کرده 

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بگو تاپیک زدی که فقط تایید بگیری!خود گویی و خود خندی...

تایید چی دوست عزیز

این جملرو اصلا من نگفتم ولی خوشم اومد نوشتم اینجا میخواستم نظر بقیرو بدونم که کی حقیقت رو میگه و کی جرات بیانش رو نداره

ای کاش میشد شماهایی که میگین اینطوری نیستین تو هر خونه و مکانی میرین دوربین بذارن و متوجه شد که واقعیت چیز دیگه ایه

خودت باش مثل بقیه هست

خب ببین حسودی هم تقریبا همینه ممکنه تو ممکنه به کسی احترام بذاری در عین حال بگی کاش جای اون بودم

نه میگن یه حسود واقعی مثلا حاضره دو تا چشمش کور باشه ولی حداقل یه چشم هم کور باشه

ببین حسود بیشتر دوست داره دیگران ضربه بخورند نه که خودش برتر باشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خب ببین حسودی هم تقریبا همینه ممکنه تو ممکنه به کسی احترام بذاری در عین حال بگی کاش جای اون بودم

خیلی ساده:

حسادت: از اینکه دیگری چیزی دارد، ناراحتیم و دوست نداریم او آن را داشته باشد.

غبطه: دیگری چیزی دارد و آرزو می‌کنیم ما هم خودمان آن را به دست آوریم.

اگه کسیو از ته دل دوست داشته باشی هیچوقت بهش حسودی نمیکنی بلکه خوشحالم میشی از داشتع هاش پزشم میدی.. ...

دقیقا

بنظرم حسادت هم مثل این میمونه که مثلا از قیافه کسی ممکنه خوشت نیاد ولی قرار نیست تو روش بگی اگرم به کسی حسودی میکنی قرار نیست بیای همه جا جار بزنی

خودت باش مثل بقیه هست

تایید چی دوست عزیزاین جملرو اصلا من نگفتم ولی خوشم اومد نوشتم اینجا میخواستم نظر بقیرو بدونم که کی ح ...

حالت خوب نیست...ادامه نمیدم باهات!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نه میگن یه حسود واقعی مثلا حاضره دو تا چشمش کور باشه ولی حداقل یه چشم هم کور باشهببین حسود بیشتر دوس ...

من بیشتر دوست دارم خودم برتر باشم🤔

یعنی راستش زیاد نشده بگم فلانی نباید فلان چیز داشته باشه میگم منم دلم میخواد داشته باشم 

یعتی فقط در صورتی ناراحت میشم که من نداشته باشم وگرنا عدالت باشه اوکیه

خودت باش مثل بقیه هست

حالت خوب نیست...ادامه نمیدم باهات!

بهتره به تاپیک های بقیه هم توجه کنی که اکثریت گفتن تو وجود همه هست یکی کمتر یکی بیشتر و فقط باید کنترلش کرد

پس در نتیجه شما متوجه نیستی و حالت خوب نیست😄

با اون علامت تعجب های مسخرت

خودت باش مثل بقیه هست

خیلی ساده:حسادت: از اینکه دیگری چیزی دارد، ناراحتیم و دوست نداریم او آن را داشته باشد.غبطه: دیگری چی ...

خب اینطوری در نظر بگیریم پس من بیشتر غبطه میخورم تا حسادت

اگه یکی میلیارد باشه منم باشم خب چرا باید حسادت کنم

عدالت باشه اوکیه

خودت باش مثل بقیه هست