2777
2789
عنوان

چطوری از دکترم بخوام سزارین کنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 22 پست
دو چیز مهم انجام ندادم …🥲یکی چشم پزشکی باید میرفتم چون پارسال چشمام عمل کردم قوز قرنیه داشتم دکترم ...

عزیزم.. امیدوارم به خوبی و سلامتی به دنیا بیاری کوچولوتو. منم طرفدار زایمان طبیعیم

بهتر تو بیمارستان نگفتی فردا برو مطبش بهش بگو

مطب هفته قبل رفتم دیروز زنگ زدم ب منشی میگم یه لحظه میخوام بیام در مورد زایمان با دکتر صحبت کنم گفت اول بیا کارت بکش😕🤣

گفتم بخدا سونو آزمایشی برای چک کردن ندارم فقد در مورد زایمان میگه پس میای چیکار ☹️منشی ک نیست یه پا دکتریه برا خودش 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.. امیدوارم به خوبی و سلامتی به دنیا بیاری کوچولوتو. منم طرفدار زایمان طبیعیم

ممنونم عزیزم زنده باشی ❣️

من چون تجربه طبیعی دارم

از بعد عمل سزارین خیلی میترسم 

درد طبیعی میکشی بعدش تموم میشه ، سزارین دیگه تازه بعد عمل شروع میشه🥲🥲🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
بگو میخوام راجب هزینه زایمان سزارین صحبت کنم

اره همین گفتم میگه باید ویزیت بشی دوباره هزینه اش هم ۶۰۰ بود 

گفتم پس برم بیمارستان دیدم خیلی شلوغه نمیشه باهاش حرف زد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم زنده باشی ❣️من چون تجربه طبیعی دارم از بعد عمل سزارین خیلی میترسم درد طبیعی میکشی بعدش ...

وااای گل گفتی، من تجربه زایمان ندارم ولی مادرم که هردوشو تجربه کرده بود همیشه میگفت طبیعی خیلی بهتر بوده. با اینکه همه امروزیا دنبال سزارینن و از طبیعی فرارین و میترسن، ولی من گفتم هروقت قصد بارداری داشتم اگر که مشکلی نداشته باشم طبیعی زایمان میکنم. از هر لحاظ هم برای مادر هم برای فرزند خیلی خیلی خوبه. شندین حرفا و تجربه شما خیلی خوب اومد برام.

وااای گل گفتی، من تجربه زایمان ندارم ولی مادرم که هردوشو تجربه کرده بود همیشه میگفت طبیعی خیلی بهتر ...

صد درصد توانایی داشته باشی بهترین انتخابه ❣️ 

فقد خیلی باید ریلکس باشی کلاسای آمادگی زایمان شرکت کنی چون خیلی کمک میکنه بهت 

و انرژی خودتو با داد و گریه هدر ندی مطمئن باش سخت نیست خیلی … 

و بعدش ک خودت سرپایی و کاراتو انجام میدی بچه رو بغل میگیری ی دنیا ارزش داره 🥹😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صد درصد توانایی داشته باشی بهترین انتخابه ❣️ فقد خیلی باید ریلکس باشی کلاسای آمادگی زایمان شرکت کنی ...

مرسی بابت اطلاعاتی که دادی😻 امیدوارم هرچی به صلاحمونه اتفاق بیوفته برامون💕