2777
2789
عنوان

چطوری از دکترم بخوام سزارین کنه🥲

119 بازدید | 22 پست

آقا من فک کنم دکترم داره خیلی کلاس میزاره یا من درست ازش نخواستم نمی‌دونم بخدا منظورش چیه ؟ 😅در مورد پول و هزینه هم  باهاش صحبت نکردم هنوز …. 

آخرین سونو ۳۴ هفته جفت پایین بود ( خلفی -لولایینگ ) خودش گفت احتمالا سزارین بشی ( البته اینو تو مطب شخصی خودش گفت ) 

حالا امروز رفتم بیمارستان پیشش: 

همش میگه نه صبر کن عجله نکن شاید طبیعی بتونی☹️

خب زن حسابی من مشکل جفت پایین دارم دوبار منو فرستاده سونو میگم همینو زمینه پرونده کن جفت پایینه ( لولایینگ) نامه سزارین بهم بده میگه نه نمیشه ایراد میگیرن 

میگه حالا چ عجله ای داری دوباره برو سونو 

به دکتر سونوگرافی نگو جفت پایینه ببین خودش چی میگه 

اگ مشکلی نبود طبیعی بیار 😕💔

چجوری باید ازش درخواست کنم ؟ مطب شخصی برم؟ ب قول خودش عجله نکنم ؟ 

یا در مورد هزینه صبحت کنم؟ 

البته اینم بگم ک تا۳۷ هفته ۵ روزم بیشتر نبست و میره بخاطر همین میخوام قبل رفتنش سزارین کنم 😒

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

هزینه و بیمارستان خصوصی مشکلی ندارن سز بشی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه و بیمارستان خصوصی مشکلی ندارن سز بشی

شهری ک هستم بیمارستان خصوصی نداره یدونه بیمارستان بیشتر نیس🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
شهری ک هستم بیمارستان خصوصی نداره یدونه بیمارستان بیشتر نیس🥲

خب برو ی شهر بزرگتر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
پول می‌خواد راجب هزینه صحبت کن بگو میترسم از طبیعی آزاد هزینش هرچی باشه میدم

جدی ؟ 😒 میدونی امروز بیمارستان خیلی شلوغ بود منم نمیخواستم جلو بقیه صحبت پول کنم هیچی نگفتم 

یعنی هرچی ب مریض گفتم شما برو من اخر برم گفت نه نوبتت برو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیش دکتر دیگه برو

بچه ت گناه داره زیر 38 هفته دنیا بیاد 

یه روز هم اون تو رحم بمونه یه روزه

جفت بچه های منو دکترم تو 38 هفته و 5 روز برداشت

حالا طبیعیا تا 40 هفته هم بچه تو شکم رشد داره

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

ایشون پول میخواد و روش نمیشه بگه

واقعا ☹️😁ای خاک ب سرم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی ای‌کاش همون طبیعی بیاری..

دو چیز مهم انجام ندادم …🥲

یکی چشم پزشکی باید میرفتم چون پارسال چشمام عمل کردم قوز قرنیه داشتم دکترم خیلی گفت برو حتما نامه بگیر ببین دکتر چشم اجازه زایمان طبیعی یا سزارین بهت میده ، ولی چون راه دور بود نتونستم برم حالا میترسم فشار زایمان طبیعی ب چشم خوب نباشه 😕 

دومی هم جفت ک پایینه هفته های اخر برای بررسی جفت حتما میرم یه شهر دیگه احتمالا چشم پزشکی هم برم 

اگ مشکلی نباشه ازین سری آدما هستم ک خوش زا توی زایمان طبیعی خیلی زایمان اولم برام سخت نبود و واقعا راضی بودم ❣️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوراز جونت خاک بر سر اون ،همشون پولکین😐😁

واقعا 😕💔 یجوری میگه نه نه اصلا حرفش نزن میتونی طبیعی بیاری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیش دکتر دیگه بروبچه ت گناه داره زیر 38 هفته دنیا بیاد یه روز هم اون تو رحم بمونه یه روزهجفت بچه های ...

اگه برم سونو جفت مشکلی نداشته باشه سعی می‌کنم همون طبیعی بیارم 💔اخه میترسم دکتر خودم بره مشکلی پیش بیاد مجبور بشم با یه دکتر نا وارد به زایمان برسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40