2777
2789
عنوان

نظر بدید لطفا ( تو رو خدا )

490 بازدید | 59 پست

راسش ما با یکی از عموهام چند سال قهر بودیم تو این مدت پسرش ازدواج کرد و بچه دار شد

بعد کم کم آشتی کردند و ما با خانواده عروس عموم آشنا شدیم و ارتباط خیلی خیلی صمیمی مادرم با مادر خانم پسر عموم گرفت به طوری که خود خانمه با مادر رفت و آمد میکنه حتی بیشتر از دخترش که عروس عمومه

آشتیشون در حد سلام و علیک بود نه این که باز خونه هم برن

چند ماه پیش خانمه منو برای پسرش خواستگاری کرد بدون اطلاع پسرش ( منم راستش رو بخواید برای اولین بار از یکی خوشم اومده ) که بعدش دیگه هیچی نگفت فقط میگفت پسرم میگه نمیتونم از پس مخارج زندگی مشترک بر بیام و رابطه صمیمانه تر هم شد جوری که مادر و پسر چند بار هم محل کارم اومدن ( کلینک پوست) مادرش کار داشت خودش فقط سلام علیک کرد و یه کم بعد رفت

بنظرتون دوباره پیشنهاد میدن؟؟؟؟؟

شانس کجم منم دوسش دارم با این که همش گفتم محاله عاشق کسی بشم و ازدواج کنم😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم خدا رو آوردم فحش که ندادم شما ناراحتی😒😒😒

شاید ما دلمون نخواد نظر بدیم

خیلی کارت زشته که میای برا نظر قسم میدی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ممکنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اسم خدا رو آوردم فحش که ندادم شما ناراحتی😒😒😒

چه ربطی داره انقدر راحت؟برای یه نظر؟دارید قسم میدید و مردم مجبورن به این کار من صرفا چون اسم خدا اومده وارد شدم 

خدا خیلی جا و مقامش بالاست برای دوتا نظر قسم ندیم

برای یه پسر و پیشنهاد🤦🏼‍♀️

وایییی اینقدر جای خدا نبرید و ندوزید من تو کلاممهچه گیرایی میدین 😪

😐

اره دور و بر مادره زیاد بپلک محبت کن خوشتیپ و آراسته باش

میدونی همه میگن من قشنگم

خودمم فکر میکنم زشت و بی ریخت نیستم😉

همیشه هم لباس خوب میپوشم آرایش ملایم میکنم و عطر میزنم روتین زندگیمه

به مادرش هم زیاد محبت میکنم اما نه در حد ضایع

مادرش هم وقتی جایی هستیم نوه عمومو میفرسته میگه برو پیش خاله با این که بچه خیلی منو نمیشناسه ولی به من علاقه پیدا کرد بیخود

چه ربطی داره انقدر راحت؟برای یه نظر؟دارید قسم میدید و مردم مجبورن به این کار من صرفا چون اسم خدا اوم ...

استاد گرامی 

برای شما یه نظر نا چیز و بی خوده اما من سر زندگیم دارم نظر میپرسم

نگفتم تو رو خدا بین قیمه و قورمه یکیو بگید این قدر ارزش میاری پایین

شما که عاری از هر گناهی میتونی نیای گناهش با من 

دلشکستن بدتره سر کار خانم

دنبال زیر بغل مار نباش لطفا